3 dagar, 4 dagar och 1 vecka

2010-05-31 @ 09:31:34
Galet vad fort tiden går, snart har det gått 3 år sen jag började Arbetsterapeututbildningen och nu är det bara 3 dagar (vi räknar bort idag) kvar till vi sitter och käkar tårta och det är slut! Det känns otroligt roligt, läskigt, tråkigt ja alla möjliga känslor på en och samma gång, men så är det väl alltid när man lämnar tryggheten och går vidare till ett nytt kapitel här i livet!
För ett nytt kapitel börjar verkligen närma sig, så här dags om en vecka sitter jag på Ormvråksgränd med David och har avverkat ett AT-möte och påbörjat introduktionen på riktigt, gött! Jag ser verkligen fram emot att börja jobba där, alla verkar så måna om att jag ska få det bra när jag börjar jobba och jag känner mig välkommen och taggad för att sätta igång. Men oj vad trött jag lär vara hela nästa vecka, med alla nya intryck och ny information!haha

Det är även 4 dagar kvar till jag lämnar Örebro och flyttar in i min nya lägenhet i Enköping, ser fram emot att få börja fixa och få ordning:) På onsdag kommar mamma, pappa å brorsan och hämtar alla min saker, som de sen ställer in i lägenheten åt mig, värsta servicen, fast lite dåligt samvete får jag för att jag inte kan hjälpa till och bära sakerna, men men inte mycket att göra nåt åt!

Ha det bäst söta ni!
Malin

Här händer det grejer

2010-05-13 @ 16:34:44

Haha nä vem försöker jag lura? Här är det så lugnt och stilla så och jag gör inte mycket alls, kikar på lite film, läser lite bok och bara är. Det är ju trots allt en röd dag och då ska man inte stressa och göra en massa saker. Vilket jag i och försig inte gör annars heller:P

Vad gör ni andra i helgen?

Malin

Det är fullt upp

2010-05-11 @ 15:33:27

Ni skulle bara veta vilket hektiskt liv jag lever, i natt t.ex. var jag med i både ett skottdrama och ett kidnappningsdrama, observera att de inte hade nånting att göra med varandra, jag var bara på fel plats vid fel tillfällen, jag behövde allafall inte lämna sängen för att vara med om lite spänning:P
Tur att solen skiner så fint utanför fönstret så jag blir lite piggare, synd bara att jag får ont i huvudet och känner mig täppt i näsan så fort jag går ut.

Malin

--

2010-05-09 @ 21:28:06

Jag slogs just av tanken att jag vill vara sjuk, så där sjuk så det är okej att ligga i sängen och inte gå upp på hela dagen. Egentligen vill jag inte alls vara sjuk, men det är som Bitta skrev på sin blogg om att det är okej att inte orka när man är gravid men inte annars. Det är helt enkelt okej att inte orka om man är t.ex. jätteförkyld å har feber också.
Men det är inte lika okej att inte orka bara för att man inte orkar, för att nånting äter upp en från insidan och tar all ork som någonsin har funnits, så där så det är jobbigt att överhuvudtaget öppna ögonen och röra minsta lilla muskel i kroppen. Speciellt är det inte okej att inte orka av ingen anledning alls, att inte veta vart denna trötthet och orkeslöshet kommer ifrån...

Malin

Tack..

2010-05-06 @ 09:25:12

..för ingenting!
Vad det är irriterande när man försöker ringa någon för att få hjälp, jag vet inte hur många gånger jag ringde igår och det var upptaget i flera timmar, när personen i fråga till slut svarade så bad hon mig återkomma idag kl.8. Så det gjorde jag, men inte fasen var det rätt person trots att det stod det på hemsidan, fick istället numret till nån annan, försökte där och fick inget svar. Ringde till växeln och fick prata med nån som var fel person men en annan skulle ringa upp när hon kom till jobbet. Sen ringde hon och var inte heller rätt person, hon kunde inte ta fram de uppgifter jag behövde ha, så försökte hon med att jag skulle ringa till en annan person, men problemet var att det var den absolut första personen jag ringde till.
Så nej jag fick ändå inget svar på det jag ville veta, det enda jag fick veta var självklara saker som jag redan visste, suck!
Nehej då är det bara att gå vidare med livet och så får saker och ting bära eller brista!

Malin

: /

2010-04-28 @ 08:43:53
Ahh snart är det dags för opponeringen på vår c-uppsats och jag är nervös: / Varför? Troligtvis för att det kommer vara folk som sitter och tittar på en under tiden, håll tummarna för att det inte är så många där nu. Jag är glad att vi har en av de första tiderna på morgonen så jag inte behöver sitta och vara nervös hela dagen, förhoppningsvis behöver jag heller inte sitta och vara på dåligt humör för att vi fått massor att komplettera resten av dagen heller.. ähh det här kommer nog gå bra!:P

Malin

Vitsippor

2010-04-27 @ 12:56:19

Skogen har fullkomligt exploderat, det är vitt överallt, ja av vitsippor alltså! Jag tog en promenad med kameran i högsta hugg, det var hur skönt som helst, vattnet porlade i bakgrunden och en Koltrast satt och sjöng för mig!

Här är några av resultaten:
    


    


    

Vill man få bra bilder får man ibland lov att ligga och kräla på marken för att få de bästa vinklarna, sen att man blir helt snurrig i huvudet av det är en annan sak;)

p.s idag är det min födelsedag, men jag känner mig precis som igår, förra veckan och för flera månader sen... Hade det inte ramlat in en och annan grattishälsning på mobilen och facebook så hade jag nog inte förstått alls att jag fyller år:P

Malin

Uppsatser

2010-04-26 @ 14:49:00

Jag har nu läst några uppsatser, det är såå intressant och jag har läst dem jättejättenoga!
Ha vem försöker jag lura? Jag har helt enkelt läst precis så mycket (läs lite) som jag måste, jag har skrapat ihop några urdåliga frågor till de två jag måste ha frågor till. Jag ser fram emot att det ska bli fredag!

Förresten om ni undrar vad jag gjort med min blogg, alltså på alla sidor utom förstasidan, så kan jag svara att jag gjorde en liten grej i kodmallarna som jag inte orkar försöka fixa.. haha så ni får stå ut med att reklamen ligger där uppe i hörnet, jag störs inte av det för jag tittar aldrig på min egen blogg:P

Malin

Dagens roligaste

2010-04-25 @ 17:23:53

Hahaha pratade med min bror för en stund sen och då berättade han att de kommer bli lokalkändisar för att EP, lokaltidningen, intervjuade dem om deras resa! Det var tydligen någons pappa som skvallrta! Haha nu kommer resan att finnas dokumenterad för all framtid;)

Malin

Lördag

2010-04-24 @ 14:58:40

Hej ni!
Vad gör ni idag. Själv har jag tvättat och diskat lite, sen satt jag ute i solen en stund, men solen gick i moln hela tiden och vinden var kall så jag gick in igen och tittade på Cool runnings på tv4sport, har ni sett den filmen? Den är mycket bra allafall:)

Kan förresten meddela att lillebror med kompisar kom hem i natt, så nu kan vi slappna av igen, synd bara på de stackars fiskarna som fått offra sina liv medans bror var borta...frågan är varför har ingen matat dem?!

Ha en bra helg!

Malin

Och där dog den...

2010-04-23 @ 11:52:55

Jaha Emil och c/o kom halvvägs genom Tyskland sen orkade inte den ena bilen mer, så den står dumpad någonstans just nu. Killarna har fått tränga ihop sig i enbart en bil nu och vid sista rapporten satt de i bilköer utanför Hamburg.
Frågan är om de klarar sig hela vägen hem till Enköping utan att bli stoppade av polis eller tullpersonal eftersom de är för många i bilen (6).. håll tummarna för dem!
Riktigt så här sönder är nog inte bilen, men de har allafall plockat bort alla registreringsskyltar.

Malin

Vilka är ni?

2010-04-22 @ 20:46:56

Vilka är ni som börjat kika in här de senaste dagarna? Hur som helst är ni välkomna:)Ni får en blomma som tack för att ni besöker mig!

Malin

Nytt

2010-04-22 @ 20:17:16

Idag kom det några fina skolplanscher på posten, tyvärr är de ju inte riktigt så gamla som jag skulle vilja att de var. Men tills det att jag springer på några riktiga planscher på nån loppis så kommer de här att passa bra på mina väggar när jag flyttar!:)
Malin

Island

2010-04-22 @ 17:40:30


Idag bjuder jag på några bilder från Island. Jag tänkte att ni som inte har varit där ska få se Island innan det sjunker till botten..hehe ja ni vet när alla deras vulkaner får för sig att vakna samtidigt, då ni världen blir det svårt att flyga pga. av all aska;)
En lavavägg, hm ni får tänka bort huvudet som är i vägen:PVi på väg upp till vulkankratern.Malin

Planerar

2010-04-21 @ 11:23:51

Usch usch vädret är så grått och tråkigt idag så jag blir jättetrött, eller nej förresten nu ljuger jag, jag har ju varit konstant trött i flera veckor nu. Det är ingen vanligt trötthet heller som går över av att sova, nej det här är en sån trötthet som verkligen biter tag i varje mm av kroppen och det är bokstavligt talat extremt ansträngande att lyfta ens ett finger. Men det sista som överger människan är hoppet säger de, så jag fortsätter hoppas att jag slipper sånt här i mitt nästa liv...

För att försöka pigga upp mig själv så lyssnar jag på bra musik och planerar inför framtiden, bland annat så möblerar jag min nya lägenhet i tanken, den är nog färdigmöblerad för länge sen egentligen, men det finns alltid småsmå detaljer som kan möbleras och fixas:)

Jag ser fram emot att flytta så jag kan få en större lägenhet som ska göras mysig och hemtrevlig. Jag ser fram emot att ha en stor frys så jag kan baka allt mitt bröd själv, laga många matlådor som faktiskt får plats osv. Jag ser även fram emot att få hem en massa pelargoner och tomatplantor ifrån framför allt mamma och kanske syster, sen ska balkongen fyllas med dessa plantor och andra blommor!:)
Fast en sak ser jag inte fram emot, att flytta ifrån tjejerna här i Örebro, jag kommer ju att sakna er! :/ Men vi får väl försöka ses så ofta det går.

Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0