Gott nytt år hörrni!;)

2009-12-30 @ 21:38:37
Skulle bara kika in här en snabbis och hälsa er gott nytt år! I morgon hinner jag nog inte med det, ska in till stan å hjälpa till med dukning, matlagning und so weiter, sen smäller det bokstavligt talat! Meen jag har saker jag måste bli av med innan dess, t.ex. ett luddigt huvud och en småtäppt näsa, så det får nog bli en bok och sängen nu!

Hoppas ni får en bra kväll i morgon! Sen börjar året då jag (och fler med mig) ska ut i arbetslivet och slåss, året då jag lämnar Öret för att flytta tillbaka till Enköping igen och förhoppningsvis ett år då det händer en massa roliga saker!:)

Haha godnatt å gott nytt år igen!
Malin

Det här med promemoria

2009-12-28 @ 13:40:51
Vet ni hur tråkigt det är att skriva PM?! Jag antar att ni andra i klassen vet det åtminstone, det står ju inte ens nåt i böckerna om det jag ska skriva om, roligt! Jo lite lite står det, men om jag fattat saken rätt så ska vi skriva lite om huvudtemat och mycket om undertemat, så ser det inte ut för mig just nu..men får väl fila lite på det! Hittar ni nåt (förutom i den orangea boken!) om delat ledarskap så kan ni ju säga till!

Nu har jag alla fall tröttnat för idag så jag jag läser lite bloggar och är med och tävlar om några jättesöta kuddfodral här, håll tummarna för att jag vinner!!;) Det går ut på att gissa rätt på ett årtal och det är ju skitsvårt!:)


(Bild: Jag)

Malin

En annandag

2009-12-26 @ 18:35:21

Igår blev det som sagt pulkaåkning med släkten, sedan åt vi upp Ann och Robins rester och sen blev det full fart. Hade inte tänkt gå ut i år, men så blev det ändå, med Carro, förfestandet var precis som på den gamla goda gymnasietiden!:) Joar var helt okej, fast för mycket folk på dansgolvet, fulla dryga människor som inte visar någon respekt, till slut fick jag panik och nog och lämnade dansgolvet å minglade runt en stund innan jag begav mig hemåt.

Idag blev det jul med släkten, ännu mer julmat, skön och avslappnag stämning, för en gångs skull blev det inte en massa hets med paketutdelningen, kanske för att småbarnen kunde vara ute å leka i snön och inte var lika hispiga på att dela ut pakenten! Det var nog den bästa julfirandet med släkten, haha fast vissa av oss (inte jag) var ju lite bakis, nämner inga namn, men två kusiner å en bror är nog inräknade;)

Nu blir det en lugn och skön kväll, jag är nämligen sjukligt trött. Har fått låna mosters spikmatta som jag ska prova ett tag, får se hur resultatet blir!

Malin

God Jul!

2009-12-25 @ 12:03:09

God jul söta ni!:)Julafton spenderades här hemma med familjen, yngsta mostern med familj, mormor, morfar och farmor.
Jag fick för mycket julklappar, tror inte jag varit så snäll faktiskt;) Men jag fick så mycket fint så jag klagar inte, nu återstår bara att köpa mig min egna lilla julklapp, får se när det blir av!

Idag har några av alla mostrarna kommit på att vi ska ut och åka pulka och vi är inte sena att nappa, för det är ingen som har nåt annat planerat så det blir skönt att komma ut och göra något en stund:)

I morgon firar vi jul med släkten, då blir det hets som vanligt, så är det när man har småkusiner och jag antar att det vara likadant när vi andra var små;)

Ha en fortsatt bra jul!

Malin

Så här innan jul

2009-12-19 @ 18:17:53
Jag tänkte det var dags för ett litet inlägg nu innan jul!:) Men nej jag vet inte vad jag ska skriva, idag har jag enbart tittat på Vinterstudion och på några mysiga filmer på tv:n, för en gångs skull finns det nåt att titta på! Annars har dagen vart rätt trist måste jag säga, men jag ser fram emot att tjejerna kommer i morgon, då blir det lite glögg, pepparkakor och Sunes jul!
På måndag kväll ska Linda och jag på bio, på tisdag åker jag till Enköping igen, då ska granen kläs. På onsdag ska jag förhoppningsvis fika med bästa kusinen och ja sen rullar det på framöver.

Vissa människor gör en bara besviken gång efter gång och jag hatar att jag aldrig säger ifrån, men nån gång så ska det ändras på, tills dess så håller jag mig borta.

Ähh jag gjorde ett försök till inlägg åtminstone, det blev inget roligt, men det är så det är!:P(Bild: Jag)

Jag älskar att granen är sne, det är charmigt på nåt vis :)

Malin

Saknar ni mig?

2009-12-05 @ 08:40:39
Jag har flera gånger tänkt att jag måste skriva ett inlägg, men varför måste jag det egentligen, jag skriver ju för min egen skull och jag vill inte skriva inlägg så då gör jag inte det. Har flera gånger kommit in på bloggen, kanske till och med börjat skriva på ett inlägg, men nej sen vill jag inte skriva längre, jag tar bort det igen.

Men just nu så har jag inte ork och lust, jag gör sånt som är roligt istället. Den här helgen började t.ex. redan igår då jag var ledig för jag skulle till tandläkaren, mindre kul. Men sen blev det en bra dag med fika hos farmor och sen te-drickande och massa prat med sötaste kusinen på bästa caféet i stan Tant Gredelin (ser felstavat ut, men jag tror det stavas så ändå), blev en snabb sväng hem till C och H också.

Idag ska jag och syrran hjälpa farmor att julstäda innan det blir fika,  mer fika får vi hos Volmar som fyllde 2 häromdagen, ikväll ska vi till Robin som också fyllt år. Så helgen går alltså i mys och ladda batterierna tecknet, hoppas det fungerar!

Ha det bra söta ni!
Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0