Woho!!

2010-03-31 @ 13:50:50

Jag ringde ett samtal till hsb idag och se där, där låg ju en stycken lägenhet och väntade på lilla mig!:) Haha så komiskt bara att jag lyckas få en lägenhet i just precis samma trappuppgång som brorsan bor i och som syrran och Henke bodde i förrut (hehe kan det bero på att brorsan tog över deras lägenhet?)!

Jag är så nöjd, visserligen är köket inte det bästa i de där lägenheterna, det är ganska trångt, men stor frys finns och resten av lägenheten är helt klart bra! Sol på balkongen och i ett bra område! Det är även nära till stan och nära till bussar och tåg om jag känner för att rymma nån gång!
Ska ringa tjejen som bor där nu så jag får komma och kika, även om jag vet exakt hur planlösningen ser ut så är det ju bra att se den på riktigt!

Så bra nu kan jag släppa ett orosmoment i mitt liv, hellre lägenhet än jobb faktiskt, för jag kan alltid få jobb på annat sätt, det är jag helt säker på! Nä nu ska jag sluta svamla och ta och dansa en liten glädjedans istället!


Malin

Men!

2010-03-29 @ 15:10:12

Man kan inte säga att kontoret har öppet mellan 8-12 och 13-16 och sen inte svara när jag ringer klockan 15!!! Hmm får väl prova snart igen då

Har haft en toppenhelg och träffat en massa trevliga människor, en del som jag inte sett på många år, nån av dem har jag inte sett på säkert 8 år, fan jag börjar bli gammal när jag kan säga såna saker!

Har stoppat i mig alvedon och ska lägga mig här i soffan och göra allt i ett lugnt tempo, jäkla huvudvärk :/ Har en del som måste fixas inför i morgon, så jag kan inte ta det helt lugnt.

Malin

Åker hem

2010-03-26 @ 13:33:42
Nej nu är jag innerligt trött på den här staden och avsaknaden av socialkontakt den här veckan så jag tar min lilla väska och sätter mig på tåget och åker hem och jag tänker stanna ända till måndag lunch. Annelie ska ändå skriva tenta på måndag så då är det inte mer än rättvist att jag inte heller behöver göra nåt till c-uppsatsen, speciellt som hon har gjort en massa andra saker andra dagar när vi kunde ha använt tiden till uppsatsen istället.

Sen blir det bara ett fåtal dagar i Örebro igen innan jag åker hem på tordag igen och firar påsken, skönt!

Ikväll ska jag umgås med broren, bara ta de lugnt och slappa, skönt för jag är toktrött efter för få timmars sömn i natt (suck!) och han kan behöva muntras upp så jag får underhålla honom på nåt sätt!

I morgon ska jag umgås med Maja en sväng, sen ska Hugos 18-års dag firas på kvällen med lite mat, sen ska jag direkt vidare till Ida som fyller 25 och så blir det nog utgång innan jag landar i "mitt" rum hemma hos syster och Henrik.
Så som ni ser försöker jag samla på mig massa socialt umgänge heela helgen!;)

Ha en superhelg alla!
Malin

-

2010-03-24 @ 16:23:17

Dags för träning.
Och jag ska ta cykeln dit har jag tänkt, får se om den håller...
Nej inte för att jag är för tung alltså utan för att den är konstig och håller på att ramla sönder och straffet för det är att den fått stå still hela snöperioden, rätt åt den!

Malin

Jag vill

2010-03-23 @ 20:35:54

Jag vill:

Spika, såga och mäta

Slipa och måla

Gräva och plantera

Ge mig nåt projekt och jag fixar det, för jag är riktigt riktigt sugen på att göra nåt kreativt och att jag tycker det är lite av en terapi att göra dessa saker är ju bara ett plus i kanten.

Hade inte jag och pappa målat om huset sommaren 2003 så vette tusan om hjärnan hade orkat ta in allt det som hände precis innan skolavslutningen, det blev min terapi att stå där och inte tänka eller bara tänka i små mängder!

Bild: lånad på google


Bild jag: från farbrors och pappas verkstad:P

Självklart ska det vara Bachoverktyg, för är man från Enköping så är man!

Malin

*

2010-03-22 @ 17:45:45
Om det är något jag verkligen hatar så är det att inte veta vad som ska hända, alltså saker som sker allt för spontant och så, småsaker som att komma på att nu går vi ut på stan och fikar är okej. Men stora saker som t.ex. att resa eller veta vad jag ska göra om ett halvår, jag vill liksom veta om det långt i för väg så jag hinner ställa in mig och planera och fixa allting runt omkring.
Just nu vet jag ingenting, kanske står där bostadslös och arbetslös om ett par månader och sånt blir jag stressad över även om jag vet att det löser sig ändå och att jag kan bo tillfälligt på nåt ställe eller få nåt litet jobb, men jag vill helt enkelt veta!
Malin

En måndag som denna

2010-03-22 @ 13:58:05
Idag har vi hemma plugg, så förrutom att läsa alla artiklar igen så ägnar jag mig åt att ta tag i mitt liv, haha! Jag gör alltså saker som att tvätta, diska, beställa klipptid, säga upp elen och fixar lite referenser, måste även skicka iväg två jobbansökningar ikväll tror jag bestämt.
Frågan är, ska jag redan idag börja ringa till hsb i enköping och "tjata" om en lägenhet? Får se vad jag bestämmer mig för:P

Förresten vill man ha bra självförtroende eller bara bli lite uppiggad så här på en måndagseftermiddag så kan man ju ringa lite gamla kontakter angående referenser, fick t.ex. höra idag att självklart kunde jag lämna personen i fråga som referens eftersom jag var en pärla.
I lördags fick jag även höra av mamma och syster att min kusins mamma hade sett att jag skickat in en intresseanmälan till Enköpings kommun och att hon då hade sagt till dem där att jag var bra för jag var Lovisas kusin. Hehe det är ju bra att man kan vara bra bara för man har släktskap, eller vad säger ni;)

Nej tillbaka till att vara duktig!
HörsMalin

Sjunker

2010-03-19 @ 14:36:23

I morse när jag drog upp persiennerna så insåg jag hur snabbt snön faktiskt har sjunkit undan de senaste dagarna, keep up the good work våren;)
Fortsätter det så här så kanske vi till och med kan få bort en hel del av snön till påsk, önskedrömma kan man ju få göra och drömmar kan faktiskt slå in.
Såg förresten några små små krokusar som är på väg upp, våren finns där ute under all snön!!:)

Malin

Malin vill ha

2010-03-17 @ 20:41:21

Vet ni vad jag skulle vilja ha? Ja det finns en hel del egentligen, men saker jag tänkt på de senaste dagarna.
Jo jag skulle vilja ha ett par riktiga snickarbyxor, ja såna som de riktiga snickarna har, det är lite mer status på att ha såna på sig när man ska kör igång med ett hejdundrande projekt.
Och har man ett par riktiga snickarbyxor så ska man banne mig ha en riktig verktygslåda också, det har jag önskat mig i många år, jag vill ha en sån där verktygslåda som är riktigt stökig och med massa fiffiga vektyg i.

Sen skulle jag vilja ha mig några höns när jag köper mig mitt torp, ja ett par katter är självklart att jag ska ha, men jag vill ha några höns också som kan gå där och picka och dra upp några maskar ur marken för att sedan lägga några ägg som jag kan ha användning av:)

Malin

Vi kommer framåt

2010-03-17 @ 20:29:59

Bakgrunden och metoden är i stort sätt färdiga, kanske måste vi komplettera lite och fixa lite med finliret, eller så är vi helt ute och cyklar, domen kommer hur som helst i morgon när Kajsa läst igenom det vi skrivit. Så i morgon blir det till att sätta fart med resultatet, hur vi ska sammanställa allt har vi ingen aning om, men det löser sig;)

Nu inväntar jag Greys anatomy och sen ska jag gå och lägga mig och inte sova, känner mig som en zombie efter snart en veckas allt för dålig sömn, jämfört med den dåliga sömn jag normalt har. Tror kroppen har gått in i sommartidsomställning utan att jag själv godkännt det :/

Malin

Tack på förhand

2010-03-16 @ 22:09:38

Ibland har man ingenting för att man försöker vara hälsosam, man dör ändå.
Läste precis på aftonbladet om en man som var ute och sprang på stranden och blev "påflugen" av ett flygplan som blev tvungen att nödlanda där på stranden. Mannen hade hörlurar i öronen och hörde aldrig planet och hade alltså inte en chans att komma undan, sorgligt!

Nej nu ska jag sova, är helt slut.
Av någon anledning vägrar min kropp sova på morgonen trots att huvudet är totalt borta, sedan i fredags har jag vaknat runt dessa tider 7, 6.30 och i morse 5.30 och kan sen inte somna om ordentligt utan ligger och halvsover och när jag ska gå upp vill jag bara vända igen som somna om för jag har ingen ork alls.

Låt mig sova till klockan ringer, tack, jag har inte tid med någon trötthet just nu,  jag har viktigare saker för mig just nu. Sådant som att skriva en c-uppsats som måste bli godkänd så jag får ett betyg, så jag kan bli färdigutbildad, så jag kan få ett jobb, så jag kan få lite lön, så jag kan få lite mat i magen!!
Så snälla låt mig bara sova till klockan ringer i morgon!

Malin

Vinner mer än gärna:)

2010-03-10 @ 20:28:20

Hur fint var inte det här fårskinnet? Mycket finare än ett sådant som går att köpa på t.ex. IKEA som alla andra har! Det skulle nog trivas jättebra här hemma hos mig och jag skulle trivas så bra med det!:)

Håll tummarna för att jag kan vinna det här
Nu ska jag kika vidare på några andra bloggar och invänta Greys anatomy:)

Malin

Jasså

2010-03-10 @ 13:27:35

Kikade in lite snabbt på ikeas hemsida för att kolla hur mycket min soffa kostar i nyskick.
Ska nog försöka sälja min när jag flyttar, dels för att jag nog vill köpa en större soffa så att fler får plats och dels för att det är en bäddsoffa och jag kommer inte vara i lika stort behov av det sen.
Men framför allt ska jag sälja den för att jag inte vill ta död på någons rygg, genom att tvinga dem att bära dem uppför någon/några trappor (för troligtvis finns det inte hiss dit man flyttar). Soffan är nämligen extremt tung, jag skojar inte när jag säger att jag verkligen inte kan rubba den, knappt nån mm ens och jag är inte så jäkla svag att jag inte kan flytta på en normaltung soffa.
Men men det jag skulle komma till är att på ikeas hemsida står det att den väger över 50 kg, bara nåt kilo mindre än vad jag själv väger, så då kanske det är okej att inte kunna flytta på den?

Någon som vill köpa den av mig så där i slutet av maj/början av juni? ;)

Malin

-

2010-03-10 @ 12:58:03

Känner mig inte på topp just nu och orkar inte läsa artiklar. Mina tankar bara svävar iväg till annat, då känns det nästan bättre att göra annat och återvända till artiklarna när jag faktiskt kan koncentrera mig, annars slösar jag ändå bara bort tiden och läser något som jag måste läsa om igen.

Tycker det är roligare att filosofera, inspireras och komma på nya idéer. Satt t.ex. och läste igenom några bloggar, tittade på en bild som någon lagt upp, har sett liknande bilder hur många gånger som helst, men ändå så dök en bild upp för mitt inre på något jag skulle kunna göra. Ska bara hitta en stycken gammal kratta/räfsa vad de nu kan tänkas kallas:PMalin

Torp

2010-03-09 @ 20:18:17

Hur fint var inte det här, där skulle jag nog kunna trivas!
Perfekt nu när jag inte har nånstans att bo efter Juni, synd bara att jag inte har så mycket pengar sparat än så länge.. men så småningom så ska det väl dyka upp ett hus när jag sparat lite mer pengar så jag kan ta ett lån också!

Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0