29 juni

2009-06-29 @ 20:13:13
Mina dagar består till mesta dels av jobb, sol och bad med lite olika folk! Jag älskar vädret som är och är glad att jag bara jobbar halvdagar, annars skulle jag nog avlida! :P

Maja och jag smider planer för slutet av sommaren och jag hoppas vi kan få ihop våra scheman så det blir av, det vore great!:D

Hörs!
Malin

Sol och bad

2009-06-24 @ 17:46:45
Tack Carro för erbjudandet om boende i höst ;)

                                            

Det här har jag ägnat mig åt idag, så skönt så!:) Fast nja jag låg inte direkt stilla så mycket, utan jag badade med Volmar(han badade hela sig och jag badade fötterna :P), snackade skit med Maja och åkte båt med Maja, Ninor, Alice, Siri och Markus. Fler såna här dagar åt folket!:D
Malin

Ångest!

2009-06-23 @ 17:27:38
Vi börjar med det bra, jag och Linda fick VG på vår senaste rapport, wihooo vad vi är bra!:D

Sen idag fick vi (åtminstone) jag veta vart jag ska göra min VFU (praktik), jag bad om att få en praktikplats här i Enköping för att kanske kunna få in en fot nånstans. Bara det att nu har jag fått en plats i Enköping på lasarettet, det var jag ganska beredd på eftersom hon sagt att de brukar bli erbjudna platser där. Nästa period har jag fått i Uppsala på akademiska, det i sig är det inget fel på, bara det att jag alltså kommer få lov att bo här till i december typ.

Jag tror inte jag orkar/står ut att bo hemma, har man en gång flyttat hemifrån så vill man väl inte tillbaka? Inte jag alla fall! Och sen till grejen att ha en lägenhet stå tom i ännu fler månader och betala för den känns också sådär... så då är frågan, vad ska jag göra med mitt liv?! Alternativen är väl att bo här hos mamma och pappa och ha lägenheten i örebro stå där (vill nte hyra ut den i 2:a hand) och det andra är helt enkelt att säga upp lägenheten och försöka få en ny här i Enköping. Baah jag hatar sånt här, men låt mig tänka och kolla upp olika alternativ så lär ni ju märka vad som händer!




Nu ska jag äta lite jordgubbar och grädde och sen åka på Siris 12-årskalas!:)
Malin

Uppdatering midsommarhelgen

2009-06-21 @ 18:37:34
Hej hej!

Ligger här i sängen och är skittrött, att vara uppe länge flera dagar i rad vänder helt upp och ned på mig och till saken hör att även fast jag är nästintill medvetslös när jag går och lägger mig så vaknar jag flera gånger/natt! I mitt nästa liv ska jag önska mig att slippa vara så extremt kvällstrött och att jag kan sova ordentligt och känner mig utvilad!

I fredags blev det en sväng till Märsön på dagen, vi kom lite sent så vi hann itne klä midsommarstången, bara att se när den restes. Vi passade på att sno lite björkris som var över så vi kunde göra kransar. Sen tog vi småtjejerna med oss och gick och plockade blommor innan vi gjorde våra kransar.
Mormor hade gjort jättegod mat i massor som intogs till lunch. Vid 16 var det dans runt stången, hmm förstår inte varför det alltid slutar med att det är mest vuxna som dansar och barnen sticker iväg och gör annat, men men!:P Sen blidde det lekar för de som ville, själv ägna jag mig åt att va fotograf och hitta på bus med Volmar istället!:)
Det var äkte midsommarväder alla fall, nåt annat kan ingen komma och säga, vi hade fint men lite blåsigt på förmiddagen, runt 2-tiden och kankse 40 min framåt så hade vi världens åskoväder med massa ösregn och hagel, men lagom till dansen så fick vi fint igen och utan blåst!:)

      



På kvällen åkte vi hem till syster och Henrik och vi slängde ihop jättegod 4 rättersmiddag, Maria, Caesar, Oskar och Hugo var också med och åt. Senare kom Kalle och Emil förbi en sväng och umgicks med oss också:) Det var en mycket mysig, trevlig och rolig dag!

Igår flyttade vi vår båt från Enköping till Märsön, så några timmar spenderades alltså på sjön, jag vill ha semester nu på en gång och ut och segla!! På Märsön så grillade vi hos Sara, Janne och barnen. Det var mest kallt och jag va sjukt trött så det var väldigt skönt att komma hem och sova vill jag säga!

Idag har mamma och jag slipat utemöbler, annars har jag itne gjort nåt speciellt!

I morgon börjar jag jobba, inget jag ser fram emot direkt, men jag jobbar ju som sagt inte så värst mycket så jag får väl stå ut, det kanske dessutom är roligare när jag väl kommit dit och fått träffa alla tanter och gubbar igen:P
Jag hade förresten tänkt lägga in några fler bilder, men det tog sån tid så jag struntar i det just nu!
Malin

Torsdag

2009-06-18 @ 14:31:15

Hej!

Nu har jag varit utan internet ett par dagar, men förhoppningsvis ska det fungera nu. Det tar ett tar (läs nån/nåra timmar) att läsa igenom alla nya blogginlägg måste jag ju säga:P

Idag gör jag inte så värst mycket, mer än att läsa just bloggar, ska snart äta lite och prova locka håret med plattången, det kommer säkert gå skitdåligt och jag kommer ge upp på en gång, sån är jag nämligen när det gäller sånt! Jag tycker inte det är tillräckligt roligt;)

Har i veckan hunnit med att hälsa på moster och kusiner, lekt med lillebror, firat lillebrors 22-års dag och tittat på fotboll. Ikväll ska brorsan firas igen, den här gången av kompisarna och lite annat folk, så då ska jag väl ta en sväng förbi honom. Innan det ska syster och jag handla för morgondagen.
I morgon börjar vi dagen på Märsön, traditionsenligt så ska midsommarstången  kläs kl.10, sen blir det lunch och säkerligen fika innan det är dags för dans och lekar. Det som är roligast med att vara på Märsön är dels att man känner de flesta eller åtminstone är bekanta med dem och att nästan alla är med och dansar, allt från 1 åringar upp till ja inte vet jag hur gamla de äldsta är:) Lekarna hoppar visserligen fler över (jag inräknad), men där är det också varierande åldrar och det är kul att titta på de andra som kämpar! Efter dans och lekar bjuds alltid barnen på gb-glass, klart det ska va så när det är släktingar som äger glasshuset här i stan:)

På kvällen tar vi vårt pick och pack och åker hem till syster och Henrik istället och äter lite god mat, dricker lite god dricka och umgås, efter mycket om och men lyckades vi skrapa ihop till 6 personer, herregud vad folk ska vela fram och tillbaka kring vad de ska göra en sån dag! Skärpning på er!:P

Ha en bra dag i regnet!

Malin

14

2009-06-14 @ 14:49:43
Smörgåstårta, smörgåstårta ge mig mera smörgåstårta!!

Ehh jag är hungrig och vill ha mat, ska till Kalle om 45 min så jag får vällan stå ut till dess helt enkelt!

Jag förstår inte hur det kan regna så mycket? Vart kommer allt regn ifrån? Vi behöver inte mer regn, snart kommer vi få ta på dykarkläder och simfötter!

Nej nu ska jag packa lite saker och fixa så jag är redo sen!

Fortsätt simma lugnt
Malin

Regnet det bara öser ner...

2009-06-14 @ 11:45:58
Vad är grejen med allt det här regnandet? Jag blir deprimerad!:(

Är hos syrran å "svågern" och är kattvakt, Thelma ligger på bänken och tittar ut genom fönstret, hon drömmer sig nog bort till de dagar då det faktiskt går att gå ut utan att bli dyngsur!  Lovis iigger i mitt knä och sover (är aningens svårt att få plats med datorn också!), hon drömmer nog om sina sattyg hon gjort i natt..för jag är ganska säker på att några av klösmärkena på tapeterna är från i natt, jävla skitkatt! Jag hoppas inte alla märkena är nya, för då lär jag aldrig få va kattvakt igen!
Själv har jag ägnat mig åt att läsa bloggar och nu hittade jag No country for old men inspelad på deras tv så jag kikar på den för å se om det är nåt bra.

Var en trevlig dag i fredags när kusin tog studenten, men det där med utspringet var skittråkigt, vi såg inget och det var över på två sekunder..jag tror nog att vårt studenttåg i Enköping är 100 ggr bättre! Vart god mat och trevligt sällskap på kvällen hemma hos dem också!
Och vet ni, jag köpte en kamera i fredags också, det var bara att ge upp tanken på en Nikon d60, de är helt slut i affärerna och på Nikons alla lager, den är helt enkelt för gammal. Det blidde istället en Canon eos 1000d:) Så jag har försökt göra mig kompis med den, tyvärr finns det inte så många roliga motiv här inne, sluta regna för sjutton!!!

Igår kväll var det 25-års fest hos Karl-Filip, det bjöds på god smörgåstårta, vin, musik och en del skratt. Jag gick dock "hem" ganska tidigt för jag var för trött. Men det var ytterligare en trevlig kväll!

Jaha nehe vad ska man göra i det här vädret?! Kanske blir en sväng förbi Kalle idag också å äta mer smörgåstårta;) Först ska jag klappa Lovis på magen;)

Simma lugnt (i vattenpölarna)!
Malin

Bloggtorka

2009-06-11 @ 19:32:41
Hej hej hallå!

Känner egentligen ingen större lust att skriva, men jag gör ett försök.

I tisdags blev det utflykt till Örebro, det var ganska tråkigt egentligen, mest för att vi bara såg sånt jag redan sett förrut plus att vi fick lite bråttom för mormor blev tvungen att va tillbaka i Enköping till 16. Men men det var en okej dag och nu har jag ju alla mina saker här hemma hos mamma och pappa också så det är skönt!

Igår blev det först en springrunda i Gby när jag vaknade, förväntade mig att träffa på en varg, men det gjorde jag inte! Ja alltså saken är den att det var en som sett en varg där i tisdags, vilket vi tyckte lät lite konstigt. Men sen igår så hade den vart på annat håll och bitit ihjäl två får, så nu tror vi lite mer på den personen som sa det från början!
Sen åkte jag med syster och Henrik till V-ås och shoppade lite, blev ett par skor, en tröja, en tunika och två linnen så jag är nöjd. Meeen jag skulle köpa min kamera, men icke den modellen är en gammal modell och kanske inte kommer in igen, hmm typiskt!
Men jag ska spana vidare på internet med pappas hjälp ikväll så vi kan komma på nåt bra, grejen är att det vore himla smidigt att köpa just den modellen för syster har en likadan, så kan vi låna objektiv å grejer av varandra...de andra i samma märke är mycket dyrare så det är inget alternativ!

Idag blev det en fika hos farmor och annars inget speciellt.

I morrn blir det V-ås igen, Maja tar studenten då så vi ska titta på hennes utspring:) Spännande att se hur ett sånt går till, för sånt har vi inte i Enköping. Där är vi lite mer speciella,coolare och kör vårt eget och går studenttåg till statyn av Dr. Westerlund och sätter på honom en gigantisk studentmössa( han är den som gymnasieskolan är döpt efter). Mm sen efter det ska vi en sväng på ikea och förhoppningsvis köpa en kamera innan det blir Enköping och firande av Maja resten av kvällen, med och utan henne:P

Sen lördag till söndag är jag kattvakt så då håller jag till i Enköping, på lördagkväll blir det lite firande av Kalle som fyller 25 på söndag (om jag inte minns fel), trevligt trevligt!:) Hade dock blandat ihop dagarna lite där så jag har ett erbjudande om utgång samma kväll, men vem vet jag kanske hamnar där så småningom, den som lever får se;)

Ja så har mitt liv sett ut och kommer se ut de närmaste dagarna! Nu vet ni åtminstone att jag lever!:P
Malin

Rapport

2009-06-08 @ 16:59:15
Än så länge är jag ganska bra på att uppdatera trots allt, kanske för att det är tråkväder och jag itne har nåt direkt att göra. Men i morrn blir det utflykt med mamma, mormor, syster och kanske bror. Syster vill alla fall se Wadköping och så ska mina saker hämtas i lägenheten, sen vette tusan vad vi ska göra, men det visar sig:)

Har hämtat jobbschemat idag, jag kommer inte direkt att jobba ihjäl mig, men jag har ju ingen större lust att jobba ändå så skitsamma om det kanske inte blir jättemycket pengar! Jobbar dessutom många 7.30-12 pass vilket är suveränt om det är soligt och varmt, för då hinns det med att tjäna lite pengar och sen sola och bada!:)

Ska snart äta, sen träffa kusin Madeleine, hmm vi har inte träffats sen i julas så det börjar väl bli på tiden antar jag! Det blir nog som vanligt när vi inte träffats på länge, eller ja annars också förstås. Alltså en obligatorisk promenad som avslutas med te framför en film som vi aldrig ens tittar på för vi har så mycket att prata om!:P

Ha det bra!
Malin

Söndag

2009-06-07 @ 10:40:52
Godmorgon eller godförmiddag, det beror nog på vem man frågar, enligt mig är det förmiddag, men brorsan som ligger här i soffan och sover tycker säkert att det är morgon.

I fredags blev det som sagt examen och sen firande på kvällen, massa folk på liten yta, men det gick bra. Jag hade kul och trevligt, men var himla trött, jag är ju inte van att vakna tidigt:P Fick träffa Eskil för första gången och mysa lite med honom, det gäller ju att passa på att ta chansen när man får den, vi är en så pass stor släkt att alla vill hålla och mysa och greja. Busade såklart med storebror hans också, han hade växt och blivit jättestor helt plötsligt i jämförelse med lilla lilla Eskil!:)

Igår åkte jag till brorsan och vi startade ett rockband (ni vet det som är som guitar hero fast med både gitarr, trummor och mick), jag har ju aldrig spelat nåt sånt förut så det gick så där i början, nu går det ganska bra trots allt.
Åkte hem en sväng till mamma och pappa och åt och tittade på fotbollen, för brorsan skulle på annat håll. Sen tillbaka hit till honom och umgicks igen.

Nu ska jag tvinga honom att vakna för nu vill jag ha frukost, jag har väntat i över en timme nu så!

Förresten kan jag lika gärna för varna er redan nu om att blogginläggen lär minska nu i sommar, det finns så mycket annat som är roligare än att sitta här och skriva!

Ha en bra dag!
Malin

Examen

2009-06-05 @ 15:23:28

Började hemma vistelsen med att hjälpa syster att fixa, ställa upp bord och plocka lupiner i det iskalla regnet.

Idag blev det uppstigning kl.6 för att åka till Stockholm och titta när syster tog sin examen, det tog lååång tid, det var okej i början, men när de 200 ssk skulle skaka hand med rektorn så blev det för tråkigt!
Men men det var rätt mysigt att sitta där ändå och lyssna.

Nu måste jag iväg till Enköping och fortsätta hjälpa syster inför festen ikväll, men först köpa en present åt henne, stress!

Ha det bra!

Malin

Och nu då?

2009-06-04 @ 10:18:15
Stackars mig som har för mycket tid över så jag inte vet vad jag ska göra!:P Och inte kan jag åka hem tidigare trots att jag har en ombokningsbar tågbiljett, för nej helt plötsligt ska halva Sverige ut och och resa och det är fullbokat på de tågen som går tidigare. Så mitt förslag till alla andra, stanna hemma och strunta i alla studenter och grejer, för jag antar att det är av nån sån anledning som alla biljetter är slut, för det är dom aldrig annars!

Det tog oss 34 minuter att göra våra ändringar på case Gunhild förresten, så det säger väl nåt om hur lite vi hade att ändra på;)

Hmm egentligen tror jag inte att jag har nåt att skriva, ska komma på nåt att fördriva tiden med fram till ca. 15. Får kanske städa trots att det inte behövs, men det går säkert att hitta några dammkorn att damma av och lite smuts att dammsuga upp! haha så lite har jag alltså att göra!

Ha en bra dag!
Malin

Sommarlov:D

2009-06-03 @ 15:17:33
Äntligen efter en lång vår (som samtidigt gott snabbt), med massa hemtentor och metodövningar och vad vet jag så är vi klara!:) Opponeringen idag gick bra, ja både den som vi fick på vårat arbete och det arbete som vi opponerade på.
När vi skulle få respons från läraren så började hon med att säga att vårat arbete var det första hon läste i helgen och att hon blev glad och sa till sina barn att de här studenterna var jättebra på att skriva rapporter :) Vi tackar och bockar för det och tar åt oss som sjutton! :D
Vi har några småsmå ändringar vi ska göra, men de sparar vi till i morgon, det lär gå på max 1 timme att göra det. Det är inget som direkt behöver skrivas om utan vi ska typ byta ut ett ord här och där och skriva in några referenser som vi glömde och alltså skriva om hela referenslistan pga. det, men det går snabbt och är enkelt fixat så vi bestämde att det nu får vi säga att vi har sommarlov!

Skönt det så jag hinner hem i morgon, syster blir färdig audionom på fredag så då är det examen + fest, gött! Jag hinner dessutom hem och kan ta en öl eller liknande med Linus(+ nån mer?) i morrn, han är tydligen i Enköping då så! Så i morrn ska jag fira sommarlovet på riktigt och samtidigt umgås med en bra kompis, kan ju inte bli en bättre start på sommaren!

Nej nu ska jag vika ihop tvätten och bestämma vilka kläder som ska med hem nu första veckan. Ska tillbaka hit till Örebro med mamma och mormor nästa vecka, mormor fick i present förra året att åka på nån utflykt nämligen. Så resten av grejerna får följa med till Kårsta då!

Ha det bra!
Malin

6 år

2009-06-03 @ 09:04:03

Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort, jag kommer ju fortfarande ihåg hur Emma och jag gick där i korridoren på väg till klassrummet. Vi hade inte fått vara i skolan på några dagar för att städerskorna strejkade, men nu skulle vi dit och få reda på hur det hade gått på våra geografiprov. Det var ju snart sommarlov så vi var glada och skrattade.

Sen satt vi där i klassrummet och så kommer alla dom in, jag vet att jag undrade varför de kom in, skulle de informera oss om nåt som de glömt göra tidigare på terminen? Där och då vändes allt upp och ned och inget blev som förut igen. Jag kunde inte ta in att hon faktiskt aldrig mer skulle komma till skolan och vara sitt glada och spralliga jag... det är svårt att fatta än idag trots att så många år har gått, inte gör det mindre ont heller, skillnaden är bara att jag inte tänker på det riktigt lika ofta längre.

Malin

Som jag hade dig förut

2009-06-02 @ 19:33:38
Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Underbar låt!<3
Jag tycker det är dags att släppa ett nytt album nu med nya bra låtar!
Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0