: /

2010-04-28 @ 08:43:53
Ahh snart är det dags för opponeringen på vår c-uppsats och jag är nervös: / Varför? Troligtvis för att det kommer vara folk som sitter och tittar på en under tiden, håll tummarna för att det inte är så många där nu. Jag är glad att vi har en av de första tiderna på morgonen så jag inte behöver sitta och vara nervös hela dagen, förhoppningsvis behöver jag heller inte sitta och vara på dåligt humör för att vi fått massor att komplettera resten av dagen heller.. ähh det här kommer nog gå bra!:P

Malin

Vitsippor

2010-04-27 @ 12:56:19

Skogen har fullkomligt exploderat, det är vitt överallt, ja av vitsippor alltså! Jag tog en promenad med kameran i högsta hugg, det var hur skönt som helst, vattnet porlade i bakgrunden och en Koltrast satt och sjöng för mig!

Här är några av resultaten:
    


    


    

Vill man få bra bilder får man ibland lov att ligga och kräla på marken för att få de bästa vinklarna, sen att man blir helt snurrig i huvudet av det är en annan sak;)

p.s idag är det min födelsedag, men jag känner mig precis som igår, förra veckan och för flera månader sen... Hade det inte ramlat in en och annan grattishälsning på mobilen och facebook så hade jag nog inte förstått alls att jag fyller år:P

Malin

Uppsatser

2010-04-26 @ 14:49:00

Jag har nu läst några uppsatser, det är såå intressant och jag har läst dem jättejättenoga!
Ha vem försöker jag lura? Jag har helt enkelt läst precis så mycket (läs lite) som jag måste, jag har skrapat ihop några urdåliga frågor till de två jag måste ha frågor till. Jag ser fram emot att det ska bli fredag!

Förresten om ni undrar vad jag gjort med min blogg, alltså på alla sidor utom förstasidan, så kan jag svara att jag gjorde en liten grej i kodmallarna som jag inte orkar försöka fixa.. haha så ni får stå ut med att reklamen ligger där uppe i hörnet, jag störs inte av det för jag tittar aldrig på min egen blogg:P

Malin

Dagens roligaste

2010-04-25 @ 17:23:53

Hahaha pratade med min bror för en stund sen och då berättade han att de kommer bli lokalkändisar för att EP, lokaltidningen, intervjuade dem om deras resa! Det var tydligen någons pappa som skvallrta! Haha nu kommer resan att finnas dokumenterad för all framtid;)

Malin

Lördag

2010-04-24 @ 14:58:40

Hej ni!
Vad gör ni idag. Själv har jag tvättat och diskat lite, sen satt jag ute i solen en stund, men solen gick i moln hela tiden och vinden var kall så jag gick in igen och tittade på Cool runnings på tv4sport, har ni sett den filmen? Den är mycket bra allafall:)

Kan förresten meddela att lillebror med kompisar kom hem i natt, så nu kan vi slappna av igen, synd bara på de stackars fiskarna som fått offra sina liv medans bror var borta...frågan är varför har ingen matat dem?!

Ha en bra helg!

Malin

Och där dog den...

2010-04-23 @ 11:52:55

Jaha Emil och c/o kom halvvägs genom Tyskland sen orkade inte den ena bilen mer, så den står dumpad någonstans just nu. Killarna har fått tränga ihop sig i enbart en bil nu och vid sista rapporten satt de i bilköer utanför Hamburg.
Frågan är om de klarar sig hela vägen hem till Enköping utan att bli stoppade av polis eller tullpersonal eftersom de är för många i bilen (6).. håll tummarna för dem!
Riktigt så här sönder är nog inte bilen, men de har allafall plockat bort alla registreringsskyltar.

Malin

Vilka är ni?

2010-04-22 @ 20:46:56

Vilka är ni som börjat kika in här de senaste dagarna? Hur som helst är ni välkomna:)Ni får en blomma som tack för att ni besöker mig!

Malin

Nytt

2010-04-22 @ 20:17:16

Idag kom det några fina skolplanscher på posten, tyvärr är de ju inte riktigt så gamla som jag skulle vilja att de var. Men tills det att jag springer på några riktiga planscher på nån loppis så kommer de här att passa bra på mina väggar när jag flyttar!:)
Malin

Island

2010-04-22 @ 17:40:30


Idag bjuder jag på några bilder från Island. Jag tänkte att ni som inte har varit där ska få se Island innan det sjunker till botten..hehe ja ni vet när alla deras vulkaner får för sig att vakna samtidigt, då ni världen blir det svårt att flyga pga. av all aska;)
En lavavägg, hm ni får tänka bort huvudet som är i vägen:PVi på väg upp till vulkankratern.Malin

Planerar

2010-04-21 @ 11:23:51

Usch usch vädret är så grått och tråkigt idag så jag blir jättetrött, eller nej förresten nu ljuger jag, jag har ju varit konstant trött i flera veckor nu. Det är ingen vanligt trötthet heller som går över av att sova, nej det här är en sån trötthet som verkligen biter tag i varje mm av kroppen och det är bokstavligt talat extremt ansträngande att lyfta ens ett finger. Men det sista som överger människan är hoppet säger de, så jag fortsätter hoppas att jag slipper sånt här i mitt nästa liv...

För att försöka pigga upp mig själv så lyssnar jag på bra musik och planerar inför framtiden, bland annat så möblerar jag min nya lägenhet i tanken, den är nog färdigmöblerad för länge sen egentligen, men det finns alltid småsmå detaljer som kan möbleras och fixas:)

Jag ser fram emot att flytta så jag kan få en större lägenhet som ska göras mysig och hemtrevlig. Jag ser fram emot att ha en stor frys så jag kan baka allt mitt bröd själv, laga många matlådor som faktiskt får plats osv. Jag ser även fram emot att få hem en massa pelargoner och tomatplantor ifrån framför allt mamma och kanske syster, sen ska balkongen fyllas med dessa plantor och andra blommor!:)
Fast en sak ser jag inte fram emot, att flytta ifrån tjejerna här i Örebro, jag kommer ju att sakna er! :/ Men vi får väl försöka ses så ofta det går.

Malin

alla sätt är bra

2010-04-20 @ 16:31:29

Haha i morgon börjar lillebror med kompisar sin resa till Sverige, har ju gått så där för dem än så länge. De åkte ju från Portugal till Sevilla i söndags, där hade de blivit lovade att det skulle finnas en hyrbil, men icke, när de väl var där så var alla bilar uthyrda till på fredag. De försökte få hjälp med andra alternativ, gick sådär för dem eftersom spanjackerna inte kan engelska.. så grabbarna tog sitt pick och pack och åkte till Malaga istället, där finns ju kontakter så de har fått hjälp med boende. ´
Igår hade de platser på en buss som gick nånstans (haha jag vet inte vart, men uppåt landet borde det varit!), men nehej det gick inte heller för bussen blev inställd.

Så hur ska de nu komma hem tänker ni (eller kanske inte), jo då de har köpt 2 bilar som de nu ska ta sig hem i. Har de köpt bilar?! Jo då de har betalt 2000 kronor var (de är 6 stycken) för bilarna;) Så nu får vi hålla tummarna för att bilarna faktiskt orkar ta sig hela vägen hem till Sverige, sen kan de få bo på skroten om de vill. Bilarna är åtminstone nybestiktade så det ska nog gå bra!

Fasen att man inte var med dem, vore rätt skoj att ta en roadtrip genom Europa! Fast det kanske är ännu roligare när det är planerad och itne ett måste!:)

Malin

Det är så man vill skratta

2010-04-18 @ 17:18:29

Tur att det finns folk man kan snacka skit med och säga precis vad man tycker och tänker och man vet att de tycker samma sak, det är ju ingen mening att säga det till andra för då blir de bara sura osv. Jag blir bara så matt över att allt ska vara så överdrivet och att man ska gå runt och låtsas att saker är på ett annat vis än vad det är och någonsin har varit. Men visst sörrni jag kan låtsas lite och vara helt tyst så har jag ingenting sagt.
Alla andra kan kalla mig tråkig eller vad som helst, men jag orkar inte lägga min energi på såna saker, om alla andra vill det så får dom det, men jag gör det bara inte!


 

Malin

Ge tips!

2010-04-17 @ 19:17:30

Finns det någon som vet hur man kan ta sig från Portugal till Sverige utan flyg? Lillebror och hans kompisar är fast där och letar nu alternativa sätt att ta sig hem. Nu verkar planen vara att ta sig till Sevilla först och främst, men sen? Är tydligen tågstrejk i Frankrike så det är väl inget bra sätt att ta sig igenom det landet antar jag. Skriv helt enkelt om ni kommer nåt bra!:)

Är tydligt galet att försöka ta sig nånstans, mosters man var i Holland, han lyckades ta sig till Hamburg (tror jag), där var det bokstavligen slagsmål för att ta sig på tågen, folk är ju knäppa! Han hörde allafall av nån att de satt in bussar och han hade tur att lyckas komma på bland de första så han tog sig till gränsen vid Danmark och sen vidare till Malmö där snälla pappa hämtade honom med bil mitt i natten. Tur man inte sitter fast nånstans där ute i världen helt ensam... 

Malin

:)

2010-04-14 @ 18:03:50

Håll tummarna för mig.
Vad saken gäller återkommer jag med en annan dag, förhoppningsvis redan imorgon:)

Malin

En aprildag i Spanien

2010-04-13 @ 20:16:38

Jag följer en del fotobloggar på bloglovin och en av dem är Michaela, en ung och duktig fotograf.
Nu har hon en tävling med tema våren där man kan vinna en reflexskärm från www.tvspelsweb.se
Så jag tänkte att jag ska delta, för gör man aldrig det är det ju svårt att vinna något någon gång.

Så här kommer mitt bidrag:
En aprildag i Spanien, tagen för ganska exakt 4 år sedan.
Vill ju inte skicka in ett bidrag som ser ut som alla andras så då kan väl denna fungera.
Så håll tummarna för mig nu!:)Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0