Sista dagen denna månad

2009-05-31 @ 21:56:04
Idag har jag roat mig med att vara ute i solen några timmar, sen tyckte jag att det var bäst att gå in, dels för att jag tyckte att huden behöver vila lite och dels för att jag inte ska bli för brun ;) Får väl säga att alla somrar iklädd endast badkläder på Märsön och till sjöss nog har gjort sitt till när det gäller att bli brun, eller så har jag lätt för det ändå. Men det kommer ju till en punkt när jag inte blir brunare så, det har jag nog bara uppnått efter året i Spanien tror jag, jag lär aldrig bli så brun som då! Förresten det där med till sjöss, det lät som att jag är en gammal sjöman eller nåt:P Men jag syfter såklart på alla segelsemestrar lite här och där i olika skärgårdar!:)

Boken har vart min bästa vän idag, den har hållt mig sällskap, nu är den utläst så nu kan jag göra nåt annat:P Läste visst ut en hel bok i fredags också, ja minus de 2 kapitel jag läste kvällen innan. Är man uttråkad så går det alltid att slösa bort tiden på att läsa helt enkelt! Fast det blir rätt trist att vara stilla till slut!

Men men jag har egentligen inget vettigt att skriva, ville bara visa att jag lever även denna dag!:)
Malin

Något ovanligt!

2009-05-30 @ 21:14:04


Jag har så tråkigt just nu så därför bjuder jag på en bild på mig(!), det är nog en av de snyggaste bilderna som finns på datorn!:D
Den är från 2005 när jag bodde i Spanien å kusin Siri har målat mig med facepainting, vi hade haft kräftskiva för Jannes (mosters man) jobb och ungarna hade blivit målade och sen när alla andra hade gått hem så ville de måla oss också, så det fick de såklart! Om ni inte ser det så är jag en cheetah!
Jo jag vet de svenska orden, men det hör liksom till den tiden, att skriva och prata med en blandning av svenska och engelska ord, så därför gör jag det nu med!:P

Cheetah är förresten en gepard för er som inte vet
Malin

27,5 grader!

2009-05-30 @ 18:42:31

27,5 grader varmt är exakt vad min termometer visar, ja här inne i lägenheten såklart. Hur ska jag nånsin kunna somna i den här värmen? När jag ska sova sen alltså. Har jag tur hinner det gå ner till 24-25 grader innan dess!

Jag säger det igen, gud vad glad jag är att jag inte är här i sommar! Sen säger jag även grattis Elina det är det här ni har att se fram emot nu när ni byter sida på huset! Förhoppningsvis blir det inte lika varmt hos er trots allt!

Malin

Parken!

2009-05-30 @ 16:16:06

Klockan 11 kom Linda och Emma hit så vi tog en sväng förbi Willys och handlade lite, sen blev det ett stycke park för hela slanten! Lite potatissallad, grillad kyckling och körsbärstomater fick bli våran lunch, mums! Lite solande på picknickfiltarna hann vi med och några omgångar kubb, jag var grym idag också speciellt den omgången när jag utklassade Linda och Emma!:) Fast framåt slutet tappade jag koncentrationen och blev lite mer mänsklig som de andra uttryckte sig! Övar jag lite mer så kan jag snart vara med i OS och spela kubb..jag ska bara införa den tävlingsgrenen först!;)
Till slut tröttnade vi på att spela kubb och bara ligga still så då tog vi vårt pick och pack och gick hem igen, jag har nu suttit ute en liten stund till och läst min bok.

Ska strax gå och duscha och sen äta lite. Har förresten besök för tillfället, jag vet inte vad jag gör, för nåt mer än att jag lämnar dörren öppen måste det vara. Det är nämligen så att igår hade jag två katter här och hälsade på, de bor här i samma hus som jag. Och just nu är det katten som bor mitt emot som hälsar på, hmm varför går de inte hem till sig själva istället för till mig?!:P

Nej dusch och mat var det!

Malin

Godmorgon(förmiddag) lördag!

2009-05-30 @ 09:45:06

Klockan är ca. 9.30 och det är 19 grader i skuggan, underbart! Det kommer alltså bli jättevarmt idag, det syns förresten när man tittar ut på himlen:)

Kunde visst inte sova i morse:P Vaknade första gången typ 7.20, sen somnade jag om och sov till kanske 7.45, gick visserligen inte upp förrän 8.30, för det var ju så skönt i sängen! hehe
Men nu har jag alltså gjort det mesta jag tänkt göra på morgonen, ska bara komma på vad jag ska ha för kläder på mig så trots att jag redan är påklädd så får jag kanske byta snart igen!

Det blir en heldag utomhus idag, vart vi hamnar har jag ingen aning om, men det blir nog hur bra som helst!:D

Hörs!

Malin

Ser fram emot!

2009-05-29 @ 09:37:15
Solen skiner och himlen är blå tänk vad skönt att leva då (hmm nån låt man sjöng på typ låg- och mellanstadiet tror jag:P). Det blir nog en skönt dag idag, I like!
I morrn ska det bli jättevarmt och soligt och lite mindre varmt på söndag men ändå varmt, underbart! Någon som vill inta en park med mig och bara vara och sola lite?! För här hemma på uteplatsen lär jag dö av värmeslag, det blir ju tokvarmt mot husväggen!

Ska strax iväg til skolan och träffa Linda, vi ska göra de sista justeringarna på dementa Gunhild och sen ska hon skickas iväg!:) Så sen tar vi helg och styr våra cyklar in mot stan, lite lunch ska ätas och ja sen får vi se vad vi gör, en glass i solen kanske inte skulle sitta helt fel:)

Men hör av dig/er om ni känner för en dag i en park eller nåt liknande! Vi ska försig försöka få till nån liten grillning och kubbspelsgrej den här helgen också tänkte vi, så jag vet inte vilken dag det blir, men alla fall!

Ha en bra och solig dag!:D
Malin

Uttråkad

2009-05-28 @ 21:28:09
Blev himla uttråkad så här på kvällskvisten, har inte städat klart än men har bara dammsugning och torka golven klart, det får jag göra i morgon helt enkelt!

En kompis skrev så snällt till mig på msn förut, han skrev att han gärna skulle prata med mig men att han behövde plugga. Sen att han tyckte jag var bra.. Tack kompis det värmde:)

Pratar med mammas kusin Axel just nu, han är förresten lika gammal som mig så det är inget konstigt med att vi pratar med varandra. Han är minst lika uttråkad som jag så vi började prata om vilken tur vi har som fått tillbringa alla våra somrar på Märsön, det är sommarparadiset nummer 1 och som vi pratade om så blir alla utomstående som nån gång får följa med dit jätteavundsjuka för att de inte har något sånt ställe att vara på! Så nu ser jag fram emot att det ska bli sommar igen, midsommar kommer självklart firas där, vart annars?

Nej nu ska jag fortsätta få tiden att gå så det faktiskt blir sommar nån gång!:D
Malin

idag

2009-05-28 @ 16:15:39
Va en sväng på stan på förmiddagen och fixade lite ärenden, skulle kolla på nån bikini och några somriga linnen bland annat. Men inte har jag nåt sånt med mig hem! Fast jag köpte ett par kortare jeans alla fall, såna som är så skönt att glida runt i på sommaren, för det här med kjol och klänning är inte min sak. Det råkade bli några böcker också, jag kunde inte låta bli när de låg där och jag visste att det var bra författare!:P Men böcker kan man inte få för många av så det gör inget:)

Nu på eftermiddagen har jag börjat med min storstädning inför sommaren, har kommit kanske halvvägs å i morrn är jag garanterat klar, om jag nu inte blir det redan ikväll, men jag måste ju ha nåt kul att göra i morgon också;)

Hörs!
Malin

Tjuvfiske

2009-05-27 @ 13:45:25

Nu ni, nu är vi typ klara med våran Gunhild!:) Vi ska läsa den sista versionen bara så får vi hoppas att det ser great ut, möjligtvis att det finns några få grejer som ska ändras, som att sätta in ett komma eller en punkt. 3195 ord har vi, det går ju knappt att få till det bättre(vi får max skriva 3200)!

Vi stannade i skolan och åt lunch med de andra, idag diskuterade vi bl.a. pop/dansbansdrömmar och tjuvfiske, när det senare dök upp så svävade vi tjejer iväg i vår fantasi och såg framför oss hur Johan (för det var han som tjuvfiska) ålade sig fram i skogen i kamoflagekläder och sen gled ned obemärkt i vattnet och att han hade en vasstråhatt på huvudet och ett rör att andas i när han simmade under vattnet för att hitta de bästa ställena att fiska på. Killarna höll en mer låg profil och var seriösa, sicka tråkiga typer!;)

Nej nu ska jag alltså läsa Gunhild en gång till och sen ta det lugnt och vila bort den fina huvudvärken som dök upp för ett tag sen, det är nog stormvindarna som blåst sig in i min hjärna och ställt till med oordning!

Malin

Usch usch

2009-05-26 @ 22:50:25
Att några småsaker kan påminna en om det som var och i princip få en att ramla omkull är inte kul, saker kommer upp som man inte vill tänka på och alla känslor bara väller över en. Men samtidigt påminns jag ändå av hur mycket bättre saker och ting är nu och jag får vara tacksam över att det faktiskt är så pass "bra" nu. Hmm nu får det bli att glömma och tränga undan så gott det går igen, inget blir bättre över att man går och tänker och vänder ut och in på allt hela tiden.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i min bok, har inte många sidor kvar så den är mycket spännande! Och trots att jag när jag började läsa den var tveksam till författarens sätt att skriva på så är den faktiskt bra nu!:)
Måste ladda ny energi till morgondagen också, vill bara slippa dementa Gunhild så fort som möjligt nämligen!

Hörs!
Malin

26/5

2009-05-26 @ 15:44:46
En dag på skolan idag igen, nu börjar det likna nåt, lite finlir och småändringar så ska det väl vara bra sen tycker jag. Var dock inte lika bra arbetsro i vår finfina datorsal idag, tydligen var den nån lektion i andra datorsalen på förmiddagen så alla klasskompisarna som suttit där inne resten av dagarna kom in å störde oss andra. Vi som brukar ha så lugnt å skönt där, ja förrutom att Johan sitter där då;)

Det blev en nostalgisk lunch med en massa snack om barndomsminnen med Marcus och Måns också (ja Linda med såklart) haha vi pratade om saker man hade samlat på eller vart jättintresserad av, Lindas var roligast, hon hade en kort period när hon klippte ut och samlade på dödsannonser i tidningarna haha det var nog dagens roligaste Linda:D

Nej om jag kankse skulle passa på att ta mig en springtur i skogen idag igen, hoppas på mindre maskrosfrögrejer som flyger runt idag, höll på bli tokig på såna i lördags när jag var ute å sprang! Ja en springtur får det bli innan jag läser igenom arbetet och gör ingenting och lagar mat!
Malin

Värme

2009-05-25 @ 20:03:26

Jag är enormt glad att jag inte behöver sitta å häcka i den här lägenheten i sommar! Just nu är det 24 grader här inne, förstå då hur varmt det är mitt i sommaren när det är ännu varmare och mer sol ute!

Har inte sovit nåt bra de senaste två nätterna pga. värmen och då har jag ändå haft dörr och fönster öppet hela kvällarna så det ska bli korsdrag, men det hjälper visst inte!
Men jag ska inte klaga, jag gillar när det är sol och att jag har sol på min uteplats hela dagen plus kvällen, så då får jag väl stå ut med följderna av den också! Får väl passa på att sova de dagar det är sämre väder och inte lika varmt;)

Jag blir även påmind om att aldrig mer bo i en lägenhet på markplan, då kan jag ju inte lämna öppet när jag inte är hemma eller när jag ska sova i och försig kan jag nog inte sova med öppet fönster ändå så här mitt i stan, det är för många ljud!

Ha´t bra!

Malin

Strömmingen som försvann

2009-05-24 @ 18:48:28
Det var strömlöst här förut idag, tydligen vid universitet och i Brickebronx också, undra vad de hade för sig?
Om ni undrar angående strömmingen så var det så att när min moster var liten och det blev strömlöst så var det nån som sa nåt om att strömmen skulle komma tillbaka så blev hon skiträdd och sprang runt och skrek "Strömmingen kommer, strömmingen kommer".

Nu är jag hemma efter en mysig och trevlig eftermiddag vid Hjälmaren med Linda, Emma,Bitta och självklart monstret Hugo. Lite korvgrillning, muffinsätning och massa snack hann vi med. Det kunde ha varit lite skönare väder om det inte hade blåst så mycket där, men det var rätt så skönt ändå!:) Sen tog vi vårt pick och pack och styrde bilen mot skolan istället där vi spelade två omgångar kubb, jag va grym;)
Så det där har vi tänkt å göra om snart igen och då hoppas vi att du också kan vara med Elina!



Nej nu ska jag äta lite och öppna fönster och dörr så att jag kan vädra ut värsta värmen här inne. Jag höll nämligen på att svettas ihjäl i natt, tror jag somnade 4 eller nåt liknande så jag är lite lagom trött nu. Låg ju dessutom och väntade på att få höra att Eskil hade kommit. Japp för det är så han ska heta:) Det tar nog ett tag innan man har blivit van, men va sjutton det gjorde det ju innan man hade vant sig vid Volmar också. Volmar och Eskil passar nog utmärkt ihop!
Har ju även en kusin som heter Ninor, det är ju ännu mer ovanligt och det finns det inte många som heter, de flesta tillhör nog våran släkt på ett eller annat vis:P

Nej äta mat ska jag göra sen slappa framför en film eller liknande!
Malin

Välkommen!

2009-05-24 @ 10:37:38

Runt klockan 1.30 i natt kom han, min lillkusin!:D

Mycket mer än så vet jag inte, vet inte ens om han fått något namn eller hur mycket han vägde eller hur lång han var. Men jag tippar på en stor bebis, garanterat större än va bror hans var!

Malin

Vill ha fint väder och låna en hund:P

2009-05-23 @ 20:48:14
I morgon håller vi tummarna för fint väder så att våra planer kan genomföras. Om det nu inte har blivit några ändringar, men det är inget jag har hört nåt om så!

Ska snart titta på Hundtricket, jag tänkte samla på mig lite tips från den filmen. Sen ska jag bara låna ett stycke hund av någon och så är det bara att gå ut på stan och prova! haha
Hunden lär inte vara nåt problem, 3 av mostrarna har 2 hundar var och den sista har 1 hund, jag undrar vilken storlek på hund som fungerar bäst? En hund lika stor som en kalv,en liten hund som är mindre än en katt eller nån annan storlek därimellan. Vilken tror ni blir bäst för att fånga en kille?;)

Ingen bebis än vad jag vet!

Hörs!
Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0