3 dagar, 4 dagar och 1 vecka

2010-05-31 @ 09:31:34
Galet vad fort tiden går, snart har det gått 3 år sen jag började Arbetsterapeututbildningen och nu är det bara 3 dagar (vi räknar bort idag) kvar till vi sitter och käkar tårta och det är slut! Det känns otroligt roligt, läskigt, tråkigt ja alla möjliga känslor på en och samma gång, men så är det väl alltid när man lämnar tryggheten och går vidare till ett nytt kapitel här i livet!
För ett nytt kapitel börjar verkligen närma sig, så här dags om en vecka sitter jag på Ormvråksgränd med David och har avverkat ett AT-möte och påbörjat introduktionen på riktigt, gött! Jag ser verkligen fram emot att börja jobba där, alla verkar så måna om att jag ska få det bra när jag börjar jobba och jag känner mig välkommen och taggad för att sätta igång. Men oj vad trött jag lär vara hela nästa vecka, med alla nya intryck och ny information!haha

Det är även 4 dagar kvar till jag lämnar Örebro och flyttar in i min nya lägenhet i Enköping, ser fram emot att få börja fixa och få ordning:) På onsdag kommar mamma, pappa å brorsan och hämtar alla min saker, som de sen ställer in i lägenheten åt mig, värsta servicen, fast lite dåligt samvete får jag för att jag inte kan hjälpa till och bära sakerna, men men inte mycket att göra nåt åt!

Ha det bäst söta ni!
Malin

Här händer det grejer

2010-05-13 @ 16:34:44

Haha nä vem försöker jag lura? Här är det så lugnt och stilla så och jag gör inte mycket alls, kikar på lite film, läser lite bok och bara är. Det är ju trots allt en röd dag och då ska man inte stressa och göra en massa saker. Vilket jag i och försig inte gör annars heller:P

Vad gör ni andra i helgen?

Malin

Det är fullt upp

2010-05-11 @ 15:33:27

Ni skulle bara veta vilket hektiskt liv jag lever, i natt t.ex. var jag med i både ett skottdrama och ett kidnappningsdrama, observera att de inte hade nånting att göra med varandra, jag var bara på fel plats vid fel tillfällen, jag behövde allafall inte lämna sängen för att vara med om lite spänning:P
Tur att solen skiner så fint utanför fönstret så jag blir lite piggare, synd bara att jag får ont i huvudet och känner mig täppt i näsan så fort jag går ut.

Malin

--

2010-05-09 @ 21:28:06

Jag slogs just av tanken att jag vill vara sjuk, så där sjuk så det är okej att ligga i sängen och inte gå upp på hela dagen. Egentligen vill jag inte alls vara sjuk, men det är som Bitta skrev på sin blogg om att det är okej att inte orka när man är gravid men inte annars. Det är helt enkelt okej att inte orka om man är t.ex. jätteförkyld å har feber också.
Men det är inte lika okej att inte orka bara för att man inte orkar, för att nånting äter upp en från insidan och tar all ork som någonsin har funnits, så där så det är jobbigt att överhuvudtaget öppna ögonen och röra minsta lilla muskel i kroppen. Speciellt är det inte okej att inte orka av ingen anledning alls, att inte veta vart denna trötthet och orkeslöshet kommer ifrån...

Malin

Tack..

2010-05-06 @ 09:25:12

..för ingenting!
Vad det är irriterande när man försöker ringa någon för att få hjälp, jag vet inte hur många gånger jag ringde igår och det var upptaget i flera timmar, när personen i fråga till slut svarade så bad hon mig återkomma idag kl.8. Så det gjorde jag, men inte fasen var det rätt person trots att det stod det på hemsidan, fick istället numret till nån annan, försökte där och fick inget svar. Ringde till växeln och fick prata med nån som var fel person men en annan skulle ringa upp när hon kom till jobbet. Sen ringde hon och var inte heller rätt person, hon kunde inte ta fram de uppgifter jag behövde ha, så försökte hon med att jag skulle ringa till en annan person, men problemet var att det var den absolut första personen jag ringde till.
Så nej jag fick ändå inget svar på det jag ville veta, det enda jag fick veta var självklara saker som jag redan visste, suck!
Nehej då är det bara att gå vidare med livet och så får saker och ting bära eller brista!

Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0