Ursäkta språket men...

2009-08-31 @ 21:04:59

 
...FAAAAAAAAAAAAN!!!!
Jag såg en sak på Facebook (varför är man ens medlem på den sidan?!) och om det som jag i min fantasi har fått för mig kanske ska hända händer så vill inte jag va med längre, då går jag ut i skogen och gömmer mig under en stor gran och kommer inte fram igen!
Vad som helst men inte just den "kombinationen", det är det jag har varit rädd för i flera år, men det har inte varit möjligt förrän nu!:/

Malin

Och nu då

2009-08-31 @ 19:39:09

Jag har tråkigt! Jag har försökt repetera lite om stroke inför vfu:n, det gick sådär och jag har redan tröttnat så då skiter jag i det. Fotbollen är på i bakgrunden, mest som sällskap, för jag är redan sällskapssjuk, det är illa!
Jag är jättetrött också, måste vara skolan som suger musten ur mig:P

Skoldagen idag var ju konstig, den gav mig inte mycket alls faktiskt, inte blev jag klokare på mycket, fast i och försig inte mindre klok på nåt heller så det är ju positivt! I morgon blir det tydligen kort dag, 8.15-11-15 eller nåt, jag stannar väl kvar och äter lunch med de andra, men sån då? Ska jag åka hem till Enköping direkt sen? Ja inte direkt från skolan alltså, utan jag ska ju hem först, men ni förstår nog vad jag menar.
Ha nu bara svamlar jag, för egentligen har jag inget vettigt att säga!;)

Jag har en del saker jag skulle vilja säga, men hur säger man såna saker och hur får man mod till att säga dem? Well well varför ens fundera på saken, jag kommer ändå aldrig våga eller få tillfälle till det. Men vad är väl en bal på slottet.


Malin

Malin x 3

2009-08-31 @ 17:07:53
Jag är aningen småsur just nu, ja alltså inte så där allvarligt utan jag är det för att jag inte kan dela på mig och vara på flera ställen samtidigt!

Igår kväll fick jag sms av syster om att vi ska ha tjejkväll på fredag, vilka som kommer vet jag dock inte, men Maria lär va där för vi har försökt få till en kväll hela sommaren men inte lyckats så nu är det dags!
Idag sa Linda att hon ska ha lite firande hemma på fredag för hon fyller år. När jag kom hem från skolan fick jag sms av Madde som undra om jag vill följa med ut och äta på fredag med henne och Sofia!

Baah jag vill ju vara på alla ställena, men that´s life, inte mycket har hänt på hela sommaren och så ska alla göra nåt samma kväll helt plötsligt, irriterrande när man vill vara med på allt!:/
Men eftersom syster fråga först så blir det där jag kommer vara och så hoppas jag att det kommer nya tillfällen att umgås med er andra (hör av er i tid så jag kan planera in det i kalendern!!):P
Malin

Mysigt

2009-08-30 @ 21:41:47

Jag gillar spontana(och planerade) kvällar med bra vänner! Kom hem från en mysig stund hemma hos Bitta med henne och Elina, vi drack lite the och snackade skit, mer sånt åt folket!;)
Jag föredrar såna kvällar framför att gå ut och festa, det blir oftast misslyckat och tråkigt.

Annars ska det vara kvällar som den som blir på fredag, en hemmakväll med singstar, mat, dricka och skvaller och såklart trevligt sällskap!:)

Nu ska jag fortsätta ladda inför första skoldagen i morgon!

Malin

Grattis!

2009-08-30 @ 11:09:17


Dagens GRATTIS går till Bitta och Niklas, varför, ja det får ni kika på hos Bitta!:)


Malin

Gårdagens bilder

2009-08-29 @ 18:19:19

Hej! Jag skulle ju lägga in bildern från vår cykeltur igår, så här kommer några!





















Jaha vad ska jag göra nu då? Jag har ingen aning

Malin

Godmorgon

2009-08-29 @ 10:30:12

Hej ni!

Jag ska nog ta en sväng upp på stan, titta runt lite och låta tiden gå lite, tror att jag ska passa på att titta på en klocka, om jag nu kan komma ihåg det när jag väl är där:P Annars ska jag titta på lite andra småsaker, gå i lite inredningsaffärer och så!:)

Annars vette tusan vad jag ska hitta på för nåt idag,jag  får fundera på saken.

Ha en bra dag och speciellt en person får se till att ha en riktigt bra kväll:)

Malin

...

2009-08-28 @ 21:06:33
Come up to meet you, Tell you Im sorry, You dont know how lovely you are

I had to find you, Tell you I need you, Tell you I set you apart

Tell me your secrets, And ask me your questions, Aww lets go back to the start

Runnin in circles, [sounds like] Comin our tails, Heads on the science apart

Nobody said it was easy
Its such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Aww take me back to the start

I was just guessin, At numbers and figures, Pullin the puzzles apart

Questions of science, Science and progress, Do not speak as loud as my heart

Tell me you love me, Come back to haunt me, Oh when I rush to the start

Runnin in circles, [sounds like] Chasin our tails, Comin back as we are

Nobody said it was easy
Aww Its such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be so hard
Im going back to the start

Malin

Lite ny inredning!

2009-08-28 @ 17:35:06

Hej!

De senaste timmarna har jag städat, plockat och fixat, sen har jag försökt slänga ihop ett litet kollage med några av mina saker, jag har aldrig gjort ett sånt kollage så ni får stå ut med att det ser ut som det gör, färgerna ser inte helt okej ut heller, men ni får ta det med och komma hit och titta i verkligheten istället:)

Jag vet inte om jag är helt nöjd med hur det ser ut här hemma, men det är helt okej och det jag inte är nöjd med ska jag klura ut en lösning för, införskaffa lite nya saker osv, så nångång kommer det bli bra!



Nu ska jag fortsätta kika på fotbollen, det ser bra ut än så länge!
Malin

Fredag

2009-08-28 @ 12:26:42
Så nu har jag varit i Örebro några dagar, mamma och jag har gått i lite affärer, åkt runt lite med bilen och idag på förmiddagen tog vi cyklarna och cyklade ut till Rynningeviken (tror det heter så), där var det hur fint som helst. Självklart var kameran med, så en del bilder blev det, men dem får ni se senare för jag är för lat för att orka lägga in bilderna på datorn ;)

Var upp till Elina igår och träffade henne och Bitta, det var mysigt och kul att träffa dem igen efter en lång sommar!

Nu ska jag kanske ta tag i mitt liv och sätta lite fart och fixa här hemma, först ska jag städa lite,  det kanske inte är så smutsigt i och försig eftersom jag inte varit här på ett bra tag, men lite damm och så går säkert att hitta. Om inte annat känns det bra att städa av lite ändå. Sen ska jag ställa i ordning mina saker, måste bara klura på vart allt ska vara.
Den stora frågan är, var är blommorna?! (kvarglömda hemma!). Jag skulle ta med dem hit, så har jag en jättebra anledning att åka hit i höst, men jag får väl ta bilen hit om ett tag med dem helt enkelt! Det ser så tomt ut utan dem i fönstren:/

Fixa var det, men skulle inte säga nej till att göra nåt roligare, så har ni lika tråkigt som jag så hör av er!:)
Malin

Örebro nästa

2009-08-26 @ 10:05:26
Nu ska jag snart gå ut med alla saker till bilen, eller springa kanske eftersom det regnar så fint här utanför fönstret.
Nu blir det nämligen Örebro till på tisdag, sen är det Enköping och VFU som gäller.
Mamma följer med i några dagar, närmare bestämt till på fredag eftermiddag eller nåt, vi ska ha lite minisemester och ta oss några småturer och titta på saker, om vi nu hittar nåt att titta på;) Men det lär mest bli på dagarna vi gör nåt sånt, så om ni har tråkigt och vill göra nåt nån av kvällarna så säg till, nåt måste vi ju träffas innan skolan börjar (jag syftar på några speciella!)

Vi hörs och ses!



Idag bjuder jag på en uppiggande bild från ett annat regnväder i somras;)
Malin

I fell in love!

2009-08-25 @ 16:31:37
Nu har jag spanat runt på lite lägenheter och hus, jag är lite inne på att hitta ett litet torp. Jag är ingen stadsmänniska och kommer aldrig bli det, så det skulle vara perfekt att hitta just ett litet torp som ligger nära Enköping, men egen liten trädgård, ett kök, vardagsrum och sovrum, helst ska det även finnas en liten gäststuga på tomten.

Jag hittade det här torpet, tyvärr finns det inget separat sovrum och det ligger för långt bort, men annars är det helt perfekt, jag är kär och vill ha det ändå! ; )
Malin

Klår antikhandlare i fyndjakten!

2009-08-24 @ 16:19:51
Hej hej!

Så var det en ny vecka, sista veckan som ledig, sista veckan innan skolan börjar och bara några dagar kvar till jag tar en sväng till Örebro!:)

Mamma och jag har vart inne i stan en stund idag, mamma skulle kolla på skor och jag fixade lite to dos. Jag träffade sötaste Madde på hennes jobb (och Sofias), så kul, det var evigheter sen jag träffade nån av dem och det är illa. Nu ligger bollen hos Madde att hon ska höra av sig så vi tre kan hitta på nåt, hoppas det blir av bara!

Sen tog mamma och jag med oss lite picknick och åkte till Hacksta, där var farmor och Ragnhild, så vi pratade och fikade med dem en stund innan vi åkte hemåt igen med några nya fynd. Jag älskar att kunna åka ner och hitta en massa fina saker helt gratis! Vill bara ha hem min kista som jag ska sno, men det får bli när jag flyttar nästa gång (hoppas ingen snor den innan dess!).

Jag gjorde det roligaste fyndet på Brödet och fiskarna tidigare idag, det var några kaffefat som ser ut som nedan.
Dessa brukar vara rätt så eftertraktade och kostar en hel del. Jag fick 7 st för 65 kr, men det som var ännu roligare var att det gick runt två antikhandlare där inne och jag såg hur den ena sneglade på mina kaffefat när jag bar runt på dem, ha där fick du för att du var så seg och inte tog dem först!;) Jag borde kanske ha sålt dem för dyra pengar till honom, om det inte vore så att jag gillar dem och inte bryr mig nåt särskilt om vad de är värda!

Malin

Coldplay!

2009-08-23 @ 10:31:11
Wow säger jag bara, Coldplay på Stockholms Stadion igår var så jäkla bra!:D Vilken stämning, vilken musik! Jag kan inte ens alla låtarna, men oj va kul jag hade.
Jag kan inte ens beskiva allt med ord så jag nöjer mig så här!;)


Malin

;)

2009-08-19 @ 19:19:30

Godkväll!

Har haft en mysig förmiddag med Maja i Västerås, men vi var inte så jäkla bra på att handla nåt direkt, det där med att shoppa är inte riktigt vår grej:P Haha vi är så jäkla lika vi två på en hel massa olika sätt, vi tänker och tycker oftast lika och det räcker med att säga början av det man tänker så förstår hon precis hur och vad man menar. Det är skönt att ha nån som är så, som alltid funnits där (blir lättare när man ska prata om nåt gammalt) och som alltid kommer finnas där och ställa upp för en!
Ehh det var inte om det här jag skulle skriva ju haha!

Nu är jag i Emils lägenhet, friidrotten står på i bakgrunden och jag kikar runt efter roliga saker, dricker ett glas vin och väntar på sällskap för ikväll blir det utgång på Terassen som sagt. Hoppas det blir skoj!

I morgon har jag fått den stora äran att vara barnvakt åt sötis kusinerna Volmar och Eskil! Visserligen är Nina hemma, men hon har en massa saker hon måste fixa med ute i trädgården och som hon inte kan göra när barnen är med. Så vi andra håller till nån annanstans och leker och myser lite, det kommer bli en toppendag!:D
Hehe när Volmar var liten fick man knappt låna honom för Nina va så rädd om honom, men nu har hon släppt sin rädsla och beskyddarinstinkt väldigt mycket och man får mer än gärna bära, hålla och smita iväg och leka nån annanstans, skönt!:)

Ni får överleva utan bild idag, för på brorsan dator finns nog inga såna!

Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0