:D

2009-04-29 @ 21:48:56
Jag hittade en rolig blogg, eller ja det var ju inte så svårt att hitta den eftersom det låg ett inlägg om den på förstasidan på publishme där man loggar in. Men hur som helst så är det en riktig nostalgiblogg som jag lätt kommer att följa i fortsättningen, sånt blir man glad av!:D

Fick sällskap av Linda på stan idag, tur var väl det så det blir lite roligt, för inte tusan fanns det några roliga saker att titta på i affärerna, eller så var jag egentligen inte på humör :P Vi köpte oss varsin glass och satte oss på en bänk på våghustorget och kikade på folk, det är alltid lika roligt! haha

I morrn drar jag till Sveriges närmaste stad (Enköping) igen (sen får det vara nog med resandet dit för ett tag framåt), mest åker jag dit för att få lite sällskap, girlsen här i Örebro åker antingen hemåt eller så får de hit folk, så jag skulle helt enkelt inte haft nån att umgås med. Så i morgon blir det nog en sväng till Uppsala, det är ju där man ska hänga på valborg haha! Fast jag är inte ute efter det där som man var när man var 16 (och som många tydligen är ute efter fortfarande trots att de är äldre), alltså att sitta i slottsbacken (heter den så?) och dricka och vara full. Nej vi ska gå i affärer och sen titta på studenterna när de sjunger eller nåt, sen åker vi hem till Enköping igen.
Vad som händer på kvällen får jag allt se, har åtminstone backup planen om inget annat händer.

Nu ska jag fortsätta titta på hockeyn och packa, hmm gud vad sämst jag har blivit på det på sistone, det är ju så tråkigt!

Hörs! 
Malin

Löjligt!

2009-04-29 @ 12:26:11
Just nu på mixmegapol så ska de rösta fram sveriges mest attraktiva man eller kvinna, hur tusan ska det gå till?! De enda som får röster är ju "kändisar", då blir det ju inte rätt, för det finns ju minst lika många attraktiva okända människor, jag är lite emot såna tävlingar helt enkelt:P

Nu har jag hunnit vara i skolan, schemat för dagen blev lite omkastat för vår lärare var sjuk idag också, så vi började med infon om nästa delkurs på morgonen istället för efter lunch. Sen gjorde vi det vi skulle göra fast på kortare tid än vad det kanske hade gjorts på annars, så vi fick alltså sluta så vi kom hem 2 timmar tidigare istället, gött!:)

Ska upp på stan och fixa lite saker när jag ätit klart lunchen tänkte jag!

Hörs!
Malin

...

2009-04-28 @ 22:57:45
Vad är grejen med att ensamhetskänslor och saknad ska komma krypandes så här på kvällen, inte bra! Vad gör man åt såna saker?!
Av nån anledning blir det alltid så att musik sätts igång och jag vill inte gå och lägga mig när dessa känslor och tankar dyker upp, varför går jag inte och lägger mig istället och kanske somnar. Då skulle det så småningom bli en ny dag, som i morgon när jag ska till skolan, då är jag ju inte ensam åtminstone. Men icke, istället vill jag inte gå och lägga mig alls, knasigt!

Kanske kanske att den där saken bidrog till detta, jag har väl gått och väntat omedvetet idag, ändå visste jag att det inte skulle hända, jag har lärt mig det för länge sen, men jag "glömmer" eller helt enkelt hoppas. Du är fortfarande inte samma person som du var en förut, dina prioriteringar är inte samma som dem en gång var, damn att jag ens ska bry mig! Men det är klart jag bryr mig, för jag bryr mig om dig och vill att du ska må bra, vilket jag inte tror att du gör nu, för hur skulle det kunna ändras bara så där? Jag gillar de dagar då jag kan glömma allt det där och koppla bort alla de tankar som faktiskt har med det där att göra, för det där som hände drabbade inte bara dig, det drabbade oss andra också på ett eller annat sätt. Återigen så visar jag inte det jag tänker och känner, men det är klart det påverkar mig så här lång tid efteråt också, för det är faktiskt inte över även om kanske det värsta är över.

Undrar varför jag överhuvudtaget skriver det här, men jag antar att ibland får inte allt plats inom en längre och något kommer upp till ytan, de flesta dagar räcker det med att bara skriva av sig på annat håll, men inte alltid..

Ähh om jag åtminstone börjar med att gå och borsta tänderna så kanske jag kan ta tag i saken att faktiskt gå och lägga mig sen.
Malin

Ett steg närmare!

2009-04-28 @ 19:19:50

Idag fick vi resultatet på kognitionstentan som vi skrev för några veckor sen,  jag klarade den, skönt! Nu är jag (och fler med mig) ett steg närmare sommarlovet :)

Tydligen hade vi vart väldigt duktiga i klassen, läraren skrev att vi var en av de bästa grupperna på flera år. Det är inte första gången vi får höra det, så jag antar att vi faktiskt är en riktigt bra klass, frågan är hur "dåliga" alla andra har varit? Samma sak gäller väl att vara där på föreläsningarna, det är inte ofta någon i klassen är borta utan anledning och inte är det ofta som folk kommer för sent, de som gör det kommer bara någon minut sen och det är alltid samma som gör det. Så summan av det hela är att vi är riktigt bra helt enkelt;)

Nu är alla fall dagens seminarium avklarat, det var inte särskilt ansträngande alls faktiskt (som att jag hade trott det :P). Sen blev det som sagt spinning och nu är jag hemma igen och borde kanske äta något, men just nu är jag inte hungrig och har ingen lust att äta nåt, så jag väntar väl tills jag blir hungrig helt enkelt och hittar på nån mat då.

Ha en bra kväll!

Malin

28/4

2009-04-28 @ 11:20:52
Idag på förmiddagen har jag diskat disken från igår, det var rätt mycket men lättdiskat då det i princip bara var tallrikar, bestick och glas. Sen har jag fixat med nya stereon, dock fick den inte plats där jag hade tänkt att den skulle stå, men jag fixade en finfin plats åt den på annat håll så nu kan jag lyssna på lite radio och grejer utan att behöva ha datorn igång.

Ska iväg på ett seminarium på eftermiddagen, fick sms av Linda förrut som sa att läraren var sjuk så de hade fått sköta seminariet själva, det får alltså vi också göra. Det är alltid skönt att slippa ha en lärare i rummet, det blir mer avslappnat då. Vi får nog sluta tidigare också, då hinner alltså jag och Emma på spinningen utan att behöva rymma tidigare, bra där!:)

Igår ramlade det in en hel del grattishälsningar, man blir så glad då och inser hur söta och snälla alla är:) Fick en hälsning som var lite bättre än alla andra, själva hälsningen var det inget speciellt med, snarare var det avsändaren som var den viktiga. Extra glad blev jag över att denna person inte har glömt bort mig helt och hållet utan att den faktiskt vet att jag existerar fortfarande. Fast det kunde jag ju såklart inte skriva till denna person, så det blev ett lika "ospeciellt" svar tillbaka, om man ändå kunde skriva/säga det man tycker och tänker. Det är jag sämst på! Speciellt när det gäller saker som att en person har glömt att höra av sig fast den har lovat eller när någon sårar en på nåt annat sätt,. Jag är ganska bra på att säga att det är lugnt, ingen fara eller något liknande. Oftast tar jag åt mig av såna saker utan att visa det alls, vad dum man kan vara helt enkelt, då kan ju folk tro att det faktiskt var okej och så fortsätter de så! Skärpning helt enkelt!

Nej nu ska jag nog föröska skriva lite på läsloggen så jag kan lämna in den så småningom, jag har helt enkelt inte orkat/haft lust att ta tag i att skriva den tidigare, men en sida ska jag väl klara av att slänga ihop helt enkelt, det har ju fungerat förut:P

Ha en bra dag! :)
Malin

23

2009-04-27 @ 23:34:36
Ja jäklar vad tiden går fort när man har roligt, eller? Fick frågan idag om det inte räcker med att fylla år nu, jo det kan jag nog hålla med om, jag har ju uppnått alla de "viktiga" åldrarna för flera år sen, nu är det bara pensionsåldern kvar som är något att ha, alla andra åldrar kommer bara på köpet haha

Har tillbringat helgen i Enköping, har inte gjort så mycket kanske, mest tagit det lugnt och så, syrran å katterna va ut till mamma och pappa i lördags, sen på kvällen åkte jag in till Carro. Jag provade att äta sushi för första gången, det var helt okej åt det godare hållet, men inte så mycket mer än så :P Annars så hade en kul kväll med Carro, som vanligt:)
Igår hade jag kalas för släkten med massa kakor och tårta, mums:) Bl.a. så gick jag och kusin Volmar (han med nappflaskan fylld med saft i högsta hugg) på upptäcktsfärd i trädgården, det var spännande och mysigt:)

Var kvar i Enköping till på eftermiddagen idag, så mamma, jag å syrran köpte med oss lunch och satte oss vid ån, så skönt så!
Sen när jag kom tillbaka hit till Örebro så blev det grillning med tjejerna, så trevligt och mysigt så! Tack för en bra kväll! Jag fick även en prinsesstårta med ljus på, vet inte ens när jag fick ljus på en tårta senast;) Även några "partyhattar" skaffade de fram haha tack!

Nej nu är det dags att sova! Godnatt
Malin

Tummen upp för det!

2009-04-24 @ 14:19:11
Studiebesöket idag var så bra, det var intressant och arbetsterapeuten som tog emot oss var bra. Jag skulle lätt kunna jobba så där, hur soft och mysigt som helst! Skulle jag få en praktikplats där skulle jag absolut inte säga nej!:)

Först satte vi oss ned och pratade lite och AT:en berättade lite om verksamheten och så, sen fick vi en rundvandring av stället. Efter det har vi spelat kort, fikat, löst korsord och spanat in lite andra saker som vissa höll på med, sen efter lunch satt vi ute i solen och pratade, inte fy skam!

Jag är alltså helnöjd med dagen, men jag är trött i ögonen och huvudet, undrar om det är pollen som spökar, troligtvis!

Om drygt en timme börjar färden mot Enköping (haha det låter som det skulle vara huur långt som helst dit ;) )

Ha det bra!
Malin

Ett tecken?

2009-04-23 @ 22:10:24
Jag har haft ont i min vänstra arm de senaste dagarna, sen i söndags tror jag bestämt. Jag brukar försig ha ont i den armen lite titt som tätt för den är missbildad, ja enligt mig då, det är inget som är fastställt av någon läkare eller så. Men hur som helst så brukar det i normala fall göra ont i armbågen, men inte den här gången.
Nu har jag nämligen ont på någon svår bestämd plats i armen, uppe i axeln, men sen strålar det liksom ner längre ned i armen och ner för sidan. När jag gör vissa rörelser så bränner det liksom till i armen, det är mycket irriterande och jag funderar på om det är någon slags inflammation i någon muskel eller så, ehh jag borde kanske kunna exakt vart alla muskler har sitt ursprung och fäste nu, men eftersom det onda verkar hoppa runt lite och inte är på ett ställe så vette sjutton vilken muskel det är.
Jag vet inte vad jag har gjort med armen heller, vilket är lite irriterande. Visst att jag stod i nån timme förrförra helgen och arbetade med armarna ovan för huvudet, men borde inte det onda ha kommit tidigare än en vecka senare såna fall? men vad vet jag, jag är ingen expert på ondhet och hur lång tid det tar innan en inflammation intar kroppen eller försvinner. Jag får väl göra något åt det om det håller i sig.

Det jag menade med rubriken var att det gör lite ondare nu, antagligen har jag använt armen mycket eller så, så jag ser det som ett tecken på att det är dags att gå och sova snart, kanske läsa lite först innan jag släcker.

I morgon är det dags för studiebesök på Allmänpsykiatriska kliniken på USÖ tillsammans med Ivona, det ska förhoppningsvis bli spännande:)
Sen tar jag tåget hem till Enköping för det vankas kalas på söndag:)
Malin

Jag fick främmande

2009-04-23 @ 20:14:06
Idag när jag satt ute i solen och njöt så kom min komps förbi, den brukar komma ibland och säga hej. Idag tog kompisen för sig och när jag tittade åt ett annat håll så gick den in i min lägenhet :P




 


Här har ni min kompis:)



Sen fick den gå ut





Men det är nog lugnt, kompisen var glad ändå så vi är nog fortfarande kompisar
Nästa gång den smiter in hos mig så ska jag stänga och behålla den till min egen :D


Malin

Lovely!

2009-04-23 @ 11:54:20
Hur underbart väder är det inte ute idag, jo helt jätteunderbart och skönt är det:)

Nu på förmiddagen har jag svängt förbi öb och handlat dammsugarpåsar (äntligen) och handlat lite lite på Willys, sen hem och har börjat städa, nu återstår bara dammsugningen och att torka av golven. Tvätten är i tvättmaskinerna också, så jag är så duktig så idag haha!

Nu ska jag äta lite lunch, sen kanske dammsuga och sen sätta mig utanför i solen och läsa lite inför läsloggen, eller så gör jag tvärtom. Spinning senare idag också!

Jag sov ganska bra i natt förresten, ja för å vara jag alltså, vaknade i och försig vid 6 av världens mensvärk, men det gick över när jag slängde i mig lite alvedon och tog hjälp av värmedynan. Så sen var det skönt att somna om och vakna pigg!

Ha en bra dag kära ni!:)
Malin

Så här är läget

2009-04-22 @ 20:28:38
Jag saknar dig, jag saknar inte dig så som du är nu utan jag saknar dig så som du var en gång i tiden. Jag vet inte om du är medveten om hur läget är, men jag kan inte och är inte mig själv med dig längre. Men hur skulle du ens ha tid att märka det?

Kom tillbaka när du är dig själv igen och kan stå för det du gjorde!

:(
Malin

Vuxen

2009-04-22 @ 19:36:57
När folk runt omkring en, som syskon och kompisar börjar skaffa/bygga hus och berätta att de ska ha barn osv. då inser man att man börjar bli vuxen på riktigt. Galet! Nu senast (för bara en stund sen) så fick jag veta att en klasskompis från gymnasiet är gravid, kul:)

Jag är väl inte vuxen heller? Visserligen finns det ju vissa saker som samlar in vuxenpoäng, som att ha körtkort, ha egen lägenhet och snart en utbildning, men nej jag är inte vuxen ändå!
Dock fick jag senast igår en pik (jag nämner inga namn men det vara Bitta) om att jag inte har någon pojkvän! Ähh släng dig i väggen hörru;) Det är nog något sånt man måste ha också, för att bli ännu mer vuxen, för då kan man gifta sig, skaffa barn och ja inte vet väl jag villa, volvo och vovve också kanske:P Fast allt sånt kan man ju skaffa utan pojkvän(eller flickvän), det kanske inte blir lika roligt, men man kan! haha

Hörs!
Malin

Jag säger då det

2009-04-22 @ 16:25:55

Jag åkte som sagt och träffade gruppen vid 13 idag, mer oseriös grupp får ni nog leta efter i vår klass:P Men vi är på samma nivå allihopa och har kul tillsammans så det gör ingenting:D Första halvtimmen gick åt till att diskutera gårdagens dramatik som Marcus *(se längre ned i inlägget) kallade det och lite annat skitsnack som vi är så bra på!
Sen började vi med Gunnar, caset alltså, hur arbetet gick till avslöjar vi inte, men som sagt vi är rätt så oseriösa! haha Sen satt jag och Bitta och snacka skit medans Marcus och Morine lånade mina kopior plus bok och kopierade lite.

Nu är jag hemma igen och är väldigt trött och kan med gott samvete erkänna att jag inte har orken till att ta någon promenad eller utföra någon annan träning idag. Jag ska verkligen försöka ta tag i mina sömnproblem nu, eller jag försökte ju redan igår men det fungerade inte som ni kankse vet. Men på nåt sätt ska det väl gå att kunna sova, kanske det finns några bra naturprodukter som kan hjälpa, någon som vet något bra? hmm tål att tänkas(fnula Bitta!) på.
 Det får vara nog nu nämligen, jag vet inte hur många år som jag faktiskt har stört mig på att jag har svårt att somna, vet inte om jag kanske har varit så hela mitt liv bara att jag inte har "lidit" av det. Men det gör jag nu till viss del, speciellt såna här dagar. Jag har provat nåt receptfritt förut nån gång, men det hjälpte inte ett dugg och inte vill jag ha något tungt och receptbelagt heller, jag sover hellre dåligt än att trycka i mig en massa piller.


*Som ni kanske ser så har jag från och med det här inlägget börjat skriva ut namnen på personerna jag faktiskt snackar om, det blir så mycket enklare så. Om ni inte skulle vilja ha erat namn med här så får ni skylla er själva att ni känner mig, var stolta över att jag nämner erat namn på min blogg ;) Eller så får ni helt enkelt säga till så skippar jag hela namnet, men det är ju inte direkt så att jag skriver ut för- och efternamn ändå så jag kan inte tänka mig att så många har problem med det:P

Hej så länge!


Malin

Zombie

2009-04-22 @ 09:43:28
Inte tusan hjälpte det att jag stängde av datorn klockan 21 igår, inte hjälpte det att jag la mig tidigt för att läsa och hinna slappna av! Neej utan jag släckte nån gång vid kanske 22.45 eftersom jag faktiskt var trött och ville sova då, efter 40 minuter med att vrida och vända mig i sängen plus att jag hade sjungit lite lucia och sommarsånger (haha jag vet inte varför, det var de som poppade upp i huvudet! :P) så gick jag upp och la mig i soffan och lyssnade på musik. Där låg jag kvar ganska länge och försökte slappna av och bli så där trött så att jag skulle kunna somna. Sen försökte jag helt enkelt somna i sängen, icke då att det gick, nån timme senare somnade jag till men vaknde rätt fort igen. Till slut somnade jag ävl trots allt.
Men vet ni, från klockan 5.30 i morse har jag bara legat och halvsovit och inte alls sovit djupt, så på nåt sätt var det skönt att ge upp sömnen för den här gången när klockan ringde 8.15. För jag ville upp och plugga och göra lite nytta, sen att huvudet håller på att ta död på mig med sitt tunga och onda sätt att vara på är en helt anann sak :(

Nu ska jag alla fall läsa lite till läsloggen, klockan 13 ska jag va i skolan och träffa gruppen så vi kan jobba med Gunnar. Blä jag har ingen lust alls att träffa gruppen, förlåt! Fast egentligen är det inte personerna i gruppen jag inte vill träffa utan det är bara det att jag inte vill göra det här caset, tråkigt!

Ursäkta att jag klagar lite, men så måste man få göra ibland. Om det sen kan få er att känna att ni sovit bra ooh känner er utvilade, trots att ni inte gjorde det innan, så är det bara ett plus i kanten!
Malin

Tisdag kväll

2009-04-21 @ 20:15:40
Hej på er!

Idag har varit en lång dag, mest för att natten också var väldigt lång. Malin lär dig sova!!! Ikväll ska jag försöka stänga av datorn vid 21, för möjligtvis kan det vara så att ljuset från datorn har dålig påverkan på min sömn, värt att prova att undvika det helt enkelt!

Men som sagt dagen var väldigt lång, föreläsningar hela dagen, tur att det var lite fart i föreläsaren på eftermiddagen och att det var ganska intressant, annars hade jag garanterat somnat, nu gjorde jag det bara nästan. Men vad var grejen med alla härskartekniker?! (Yes jag är "skadad" och kan och lägger märke till såna saker!)
Sen blev det till att trycka i sig lite frukt (läs massor som i en banan och två äpplen) och byta om så att ett spinningpass kunde köras, det gick så mycket bättre idag än vad det gjorde på passen förra veckan! Det tackar vi för!

Nu är jag ännu tröttare än vad jag var förut idag, så det blir en slapp kväll, möjligtvis orkar jag börja läsa lite till nästa läslogg, vi får se!
Jag sitter för övrigt och spanar in snygga Björn i Äntligen hemma;) Fast just nu håller nån på att göra ett prinsessrum till en 5 årig tjej, för hon är i sin rosa period just nusa hon som fixar rummet. Vadå sin rosa period?! Ska man ha vart i en sån eller? Jag har då aldrig vart det och kommer aldrig att hamna där, jag ogillar rosa starkt;) Men andra får gärna använda rosa, bara jag slipper det hehe! Mina barn vare sig de är flickor eller pojkar ska använda rosa kläder, inte ska jag köpa några åt dem alla fall, inte om de själva inte ber om det!

Idag hände något som inte har hänt på hela tiden jag bott i den här lägenheten, jag flyttade hit den 2 januari förra året och har ALDRIG fått reklam, men idag hände det som sagt. Ett litet litet reklamblad har letat sig in i mitt postfack, bara så ni vet!:P

Ha en bra kväll!
Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0