Söndagsmys

2010-01-31 @ 11:47:57

Lunch på stan och bio på det, Linda och Malin tar en skön, avslappnad och mysig dag!:)

Malin

Projekten

2010-01-31 @ 11:27:13

Och så tänkte jag passa på att visa gårdagens projekt, eller ja de som är färdiga, har fler på gång:P

Projekt 1:



Gjorde färdigt mina kuddar, sydde dem av några kökshanddukar sist jag var hemma hos mamma och pappa, men så skulle jag sy i tryckknappar på den av sidorna, så det ägnade jag mig bland annat åt igår.

Projekt 2:



Här har jag tänkt att hänga upp lite inspirationsbilder, tills jag fixat mer med de bilder och saker jag tänkt hänga där får några foton hänga där. Sådana foton som gör mig lugn och glad:)

Har som sagt fler projekt på gång, kanske får ni se bilder på dem med om de blir bra och först och främst färdiga! 

Malin

Fynd

2010-01-31 @ 11:16:49

Nu fungerar det att ladda upp bilder så här kommer några bilder på de senaste fynden.




Den här spegeln köpte jag igår, jag har redan en liknande, men den här var finare och charmigare så jag kunde inte låta bli att köpa den med:P


Där i lådan ligger även några spetsar jag fyndat lite här och där, nu och då!:)




Förra helgens fynd var de här glasögonen, kunde inte låta bli att köpa dem, de var dessutom mycket billigare än vad jag hade trott så då kan det absolut räknas som ett fynd.
Undrar vem som har ägt dem och vad de sett genom dem?

Ni får ursäkta sladdarna på första bilden, missade att de var där, sen har jag inte putsat varken spegeln eller glasögonen heller;)

Malin

Musik <3

2010-01-30 @ 20:34:40

Det här är en av mina favoritlåtar just nu, den spelas säkert en gång om dagen åtminstone, gärna flera gånger:) Resten av hennes låtar är också bra!

Vad lyssnar ni mest på just nu?

Malin

Suck!

2010-01-30 @ 18:32:08
Nu har jag äntligen orkat lägga in några bilder på datorn och då tänkte jag att ni skulle få se lite av mina senaste fynd, men nej självklart motarbetar blogg.se mig, kan inte lägga in några bilder just nu... återkommer nån annan gång då!

Blev en promenad till Blomsterlandet med Elina idag, hon skulle köpa lite nya blommor eftersom hon tagit död på de förra:P Jag skulle egentligen bara följa med som sällskap, men kom hem med en ny och fin murgröna och några krokusar:)

Efter att jag slängt i mig lite lunch så gick jag upp på stan, mitt mission var att köpa lite finare utskriftspapper att skriva ut mitt cv och personliga brev på, så nu kan jag snart skicka iväg dem:P Fick med mig några vårigare skor och en tröja också,oops! De andra sakerna får ni som sagt se när jag kan ladda upp bilderna!

Nu ska jag fixa lite med mina projekt, finns ju ändå inte nåt spännande att se på tv:n ikväll så jag kan pyssla med lite annat istället:)

Ha en bra kväll!
Malin

Snart så

2010-01-29 @ 19:21:05
Snart är det dags för middag på Efesos med tjejerna, mums, jag är så hungrig så efter träningspasset för nån timme sen och då har jag ändå ätit två bananer!

Insåg just att jag nog är petad från "devibjuderpåfestlistan":/ Eller så är det bara en ren tillfällighet, vi håller tummarna för det helt enkelt:P För jag gillar att festa nån gång ibland, speciellt med de där människorna jag inte träffat på evigheter, råkade bara vara helt tömd på energi efter min liggahemmaienveckasjuka (svinflunsan?) i höstas och orkade helt enkelt inte åka då, så det så! hehe


Nehej nu kommer nog snart Bit-mobilen som skjutsen har döpt sig till:)
Malin

29/1

2010-01-29 @ 11:10:37

Tvätta - Check
Hänga tvätt - Check
Städa - Check
Diska - Check
Bädda - Check

På tur står att äta lunch, gå och handla, kolla upp lite böcker, kanske plugga lite, träna och efter att jag varit så duktig så avslutas kvällen med ett resturangbesök med tjejerna. 

(Har ni sett i min inlägg att jag försöker peppa mig själv att vara duktig och få saker gjorda, det är därför jag tjatar om alla bra saker jag hunnit med under mina dagar hehe)

 Jag lovar att innan vi ens hinner blinka så är det snart sommar och prästkragarna blommar igen;)

Malin

Ur rutin

2010-01-28 @ 23:12:57

Varför sitter jag fortfarande vid datorn, det är inte okej för då vet jag ju att jag inte kan somna om jag skulle gå och lägga mig nu. Har kommit på att jag påverkas rejält av datorljuset så här på kvällen, så när jag är duktig stänger jag av datorn vid 8. Sen brukar jag lägga mig på spikmattan i sängen och lyssna på lite ljudbok (Fyrvaktaren av Camilla Läckberg förtillfället) å då går det ganska okej att somna (för att vara jag).

Men som sagt nu är det dåligt av mig att sitta kvar här, men jag fastnade lite på en fotoblogg och sen klickade jag mig vidare för att kika på några filter till kameran, har nog två stycken som jag tror ska se till att de kommer hem till mig:) Ska bli spännande att se om det går att få till några roliga och fina bilder med dem, recensionerna låter bra åtminstone! Mitt mission just nu är annars att läsa igenom min bruksanvisning jättenoga för nu ska jag verkligen lära mig alla braiga inställningar för att ta manuella foton på bästa sätt, det lär väl ta ett tag att få det bra, men nånstans måste jag börja:)


(Bild: Syster)  Vi i Spanien 2008

Malin

Vad händer?!

2010-01-28 @ 10:36:12
Satt här i godan ro och tittade igenom lite bloggar och lyssnade på musik på Spotify, så hoppar det upp ett meddelande från virusprogrammet om att det hade stoppat en trojan och att jag skulle stänga ner alla program, fine tänkte jag och gjorde det. Men sen när jag ska starta Spotify igen så finns det inte, försökte installera om det, men nähä virusprogrammet berättar återigen att det har stoppat en trojan, det är allstå Spotify som på nåt sätt gått och blivit ett virus?!

Nu måste jag ju lyssna på musik från datorn och den har jag inte lika stor koll på längre så det är svårt att hitta det som är extra bra och som kan pigga upp en sån här plugg och städ dag! Men men
Malin

:)

2010-01-27 @ 20:28:02
Vi är så bra Linda och jag;) Laben idag var klar till lunch, så då satte vi oss i Bilbergska och åt lite och sen tog vi tag i tentapluggandet, diskuterade och skrev ner bra svar på frågorna, vi satt kvar ända till 16.30 och pluggade effektivt hela den tiden. Sen var det dags för träningen, bara att ta sig iväg till den är en bravur i sig eftersom den är så där rolig!

Sen var det bara att ta sig hem i snöfallet, stooora och mååånga snöflingor har det ramlat ner idag och jag gillart så vad gör det! Jag tycker mest att det var mysigt att "pulsa" fram där i snön;) Men om ni kommer och säger att vi har snöoväder här i Örebro så tycker jag att ni ska titta i ett lexikon och läsa vad definitionen för snöoväder är, fine att det kommer massa snö ner, men för att vara oväder så måste det väl ändå blåsa nånting? Det gör det verkligen inte här, det är heelt vindstilla sörrni!

Nu ska jag luta mig tillbaka och bara ta det lugnt, ha en bra kväll!
Malin

Släkt?

2010-01-26 @ 18:51:57
Min mamma (och mormor) släktforskar, dels på hennes sida av släkten och på pappas, på mina sidor av mina släkter alltså;) Jag tycker det är ganska spännande att höra när hon har hittat någon ny släkting långt tillbaka i tiden som har bott på ett visst ställe. De flesta verkar ha bott runt trakterna där vi fortfarande bor, någon enstaka har flyttat till något annat ställe i Mälardalen, så det räknas fortfarande som när. Jag har kommit på att det nog är därför jag trivs så bra där hemma, det är ju så djupt rotat tillbaka i släkthistorierna att man ska bo där;)

Men allafall så finns det trots allt nån/nåra som har flyttat långt bort, emigrerat till amerika som så många andra och nu har mamma börjat kolla upp de här personerna lite, söka på de som har lite mer annorlunda namn. Och idag fick jag ett mail från henne där hon hittat en blogg till en tjej som är (troligtvis) gift med en släkting till oss, jag var in och läste lite där nyss och då skrev hon om julen och att de åt lutfisk och ostkaka, enligt svensk tradition:P Tänk vad man kan använda internet till nu förtiden, hitta släktingar på väldigt långt håll till exempel! Haha
Malin

26/1

2010-01-26 @ 17:30:01
Jag satsar på att vara effektiv idag också, har snart skrivit klart sammanfattningen till allt de tagit upp på föreläsningarna, kombinerar det med mina anteckningar, oh-bilderna och det som står i böckerna. Ska fortsätta med att svara på frågorna på de gamla tentorna sen också tänkte jag, ni vet de där gamla tentorna som vi egentligen inte har :P De skulle bara veta hur mycket lättare det är att utgå från gamla tentor och lära sig jämfört med att bara sitta och läsa, nu lär vi ju oss det vi ska och inte en massa annat haha!

Malin

25/1

2010-01-25 @ 19:29:48
Vilken spännande dag jag (vi) har haft, föreläsningen idag var så där intressant, var mest trött och tankarna svävade iväg, det var nog mest för att jag skulle hålla mig vaken. Jag drömmer så konstigt på nätterna nu, om vad vet jag inte, det är bara sånt som gör mig förvirrad när jag vaknar och de är verkligen osammanhängande med människor som jag inte sett på 10 år och konstiga händelser:P

Sen var det dags att gå hem en kort sväng innan det blev spinning och nu tycker jag att jag med gott samvete kan sitta här i soffan och slöa, för nåt annat orkar jag inte riktigt med. Men jag var ju så effektiv igår så vad gör det! Ska ta och titta på Kalle Blomkvist - mästerdetektiven lever farligt:) Astrid Lindgrens filmer är typ de bästa!

Ha en bra kväll!
Malin

En effektiv dag!

2010-01-24 @ 18:12:25
Idag känner jag mig bra, har hunnit med så mycket! Har skrivit klart mitt cv och personliga brev, det är skickat till mamma för granskning:P, har letat adresser dit jag ska skicka dem, har bakat bröd, planterat Aloe Vera till Elina (det är bara att komma ned och hämta dem när du har tid), plockat i ordning lite här hemma, diskat, lagat mat och pluggat i några timmar! Bra Malin:)

Nu ska jag fortsätta att plugga nån timme till innan jag tar lite ledigt igen hehe!
Malin

Hej lördagkvällen

2010-01-23 @ 21:22:04

Har ägnat dagen till att vara på lite loppis på förmiddagen, där kan jag inte direkt påstå att jag gjorde några fynd och så gav jag upp ganska fort och gick därifrån, vissa människor är inte kloka när det gäller sånt där, bara knuffas och nästan slåss för att få det de vill ha, skärpning! Var däremot på Myrorna och Bra och Begagnat sen och där fyndade jag så jag är nöjd;) Ni kan få se i morgon, orkar inte lägga i korten nu, haha kameran ligger en halv meter bort;)
Sen har jag satt in några foton i ett album, men kom på sen att det saknas ju kort som jag måste få av syster(eftersom jag råkade radera en del foton från min dator i höstas!), så nu kan jag inte fortsätta förrän jag fått dem och framkallat dem:P
Hmm det är väl ungefär det vettiga och roliga jag gjort idag, sen har jag mest försökt fördriva tiden!

Hoppas ni har en bra kväll och så får jag passa på att önska Ninor grattis på 15 års-dagen:)

Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0