TäNkA

2010-02-28 @ 20:32:36

TrÅkIgT, lEsS, fÖrÄnDrInGaR, sPoLA fRaM tIdEn, VaRdAgStRiStEsS, eNeRgIbRiSt, OrKeSlÖs, PaNiKkÄnSlOr, IrRiTaTiOn, SaKnAd, EnSaMhEt, FrAmTiDeN, hÄr OcH nU, mÖrKeR, lEdSaMhEt, LyCkA, sOrG, iNtE rÄcKa TiLl, HoPp, EnErGi, ViLl iNtE, vIlL, dRöMmAr, OrD, tYsTnAd, FöRbErEdElSe, ÅnGrA, gÖrA oM, gÖrA rÄtT, oNt, FalLeR, bOrTa, InTe FöRsTå, TuNgT, FjÄdErLäTt, Nu, AlDrIg, FiNaSt, InGeNtInG, aLlT, tImGlAs, ToMmA sTeG, tId, SoL, mOlN, nÄsTa DaNs, TrO, hImLeN, kÄrLeK

Malin

Igår

2010-02-28 @ 11:06:36

Igår var Linda och jag på gymmet en sväng, gick så där för min del, men lite träning blev det ändå.
Sen vid 19-tiden traskade jag hem till Lisa och så blidde det lite förfest innan vi drog ut på Ritz. Var kul att komma iväg lite och ha en trevlig kväll:)

Nu ska jag ta och fixa ordning mig, kanske diska lite och sen ta en sväng på stan, se om det finns några roliga böcker på bokrean och kanske lite annat roligt som bara vill följa med mig hem;)

Malin

:D

2010-02-27 @ 03:22:45

Här sitter jag mitt i natten och kommer verkligen inte kunna somna nu!!
Vilken match, vilken spänning, vilken vändning!
Att vinna är över Kanada på hemmaplan på absolut sista stenen är ju helt galet!
Nu återstår det bara att säga GUUULD
(och att Kanada kan kika på kartan för att hitta till Sverige så det kan komma hit och få lite tips av de svenska tjejerna på hur man vinner:P)

Godnatt!:)

Malin

Mmm

2010-02-26 @ 19:09:38

Har ni provat Ballerinas nya kakor med smak av kladdkaka? Om ni inte gjort det, gör det! De är såå goda, påminner lite om Oreo cakes, det vill säga mycket goda!

I I
O
I___I

(Det ska föreställa en glad gubbe om ni inte ser det:P)

Malin

Har ni hört?

2010-02-26 @ 12:57:58

Har ni hört The Baseballs, om inte annat så måste ni lyssna på dem nu!:)
De gör sådana låtar man tröttnat på för länge sen eller rentav aldrig har tyckt om, till intressanta låtar som man mer än gärna lyssnar på och gör att det rycker lite lätt i olika kroppsdelar;)

Ha en bra fredag söta ni!

Malin

25/2

2010-02-25 @ 20:05:50

Jag skulle vilja skriva nåt intressant eller roligt, men det händer ju inte direkt något intressant eller roligt just nu. Det mest intressanta som hänt idag var att gå ut i snöfallet och gå till träningen som var inställd, så då gick vi in i gymmet istället, det var första gången jag var där, så det var helt enkelt intressant att se hur det såg ut;)

Nej nu ska jag ta fram värmedynan och försöka kurera min väldigt onda nacke, har sträckt mig eller nåt så jag kan inte titta åt nån sida utan att det smärtar!
Fast jag ska tänka positivt, har väldigt mycket hellre ont av den anledningen än efter den lilla incidentet som hände i fredags, mamma och jag blev nämligen påkörda bakifrån av en annan bil som varken kunde bromsa eller styra undan. Fick lite ont i nacken då, men det gick över ganska fort, tror mest det var att man spände sig. Tur att farten inte var så hög vid krocken, då hade det kunnat bli värre.

Malin

Ni kan va lugna

2010-02-25 @ 13:42:03

Jag är inte lika arg längre;)

Malin

Dåliga dåliga dag!

2010-02-25 @ 08:26:41

Arg! Dagen har knappt börjat men nu är jag på skithumör, fan Sverige varför skulle ni gå och förlora så där för?!
Jag ska aldrig mer gå upp tidigt och titta på hockey:(

Nu måste jag göra mig klar om jag ska hinna till skolan till 9 och banne mig vad jag kommer skälla ut dem som kommer in och pratar HÖGT och LÄNGE i datorsalen, precis som idioterna igår gjorde!

Hoppas nåt bra händer den här dagen så humöret vänder, men tvivlar på att c-uppsatsen piggar upp!

Malin

Bo på liten yta?

2010-02-23 @ 20:51:04

Hur många gånger har man inte suttit där på julafton och undrat hur Kalle, Musse och Långben fått till den där husvagnen... titta här så kan ni kanske få några egna tips på vad man kan göra i sin lilla lägenhet. Hmm kanske ska ta och bygga om lite här hemma för att prova!:)

Malin

Tillbaka

2010-02-23 @ 15:45:45
Nu är jag äntligen i Örebro, nu ska jag inte åka tåg förrän den här snön är borta igen, så räkna inte med att se mig där hemma i Enköping förrän dess. Har suttit och kikat på sj:s, och banverkets hemsidor hur många gånger som helst de senaste dagarna och inte är det många tåg som överhuvudtaget och de få tåg som gått lär ha varit jätteförsenade och väldigt fullpackade med folk och saker.

Kikade in på sj:s hemsida i morse igen och konstaterade att några av tågen åt det här hållet var inställda även idag och nåt var typ 2 timmar försenat, så snälla mamma har skjutsat hit mig idag..inte lätt å försöka va miljövänlig här inte, går ju inte ens att välja att åka tåg.

Men jag klagar inte allt för mycket, fick några trevliga timmar med kusinen igår istället för att börja med c-uppsatsen, blir till att sätta igång ordentligt med den i morgon istället.
Malin

Så det kan gå

2010-02-21 @ 16:14:20
Efter tentan i fredags tog jag tåget till Enköping, trodde faktiskt det skulle vara inställt eller åtminstone försenat, men det gick som på räls (jag är så fyndig!) att ta sig hem!
Blev afterwork och sen hockey hemma hos KF på kvällen, mycket mycket trevligt, det gör vi om snart!

Igår blidde det loppis och  en del fynd, fika hos syster och Henrik och en väldigt trevlig middag på Sarajevo med Madde och Sofia, kul att se dem, var länge sen nu. Och det gick bra att ta sig fram i snöovädret också, sista biten hem var så där fin, var bara att tuta och köra och tacka för att det finns vägpinnar som visar vart vägen faktiskt är;)

Idag har jag vart ute i solen och njutit och hjälpt till att skotta. Syrran och Henrik kom förbi och fikade, så vi tog lite snygga foton utomhus:P

Skulle ju åka hem ikväll, men alla som har en tidning, radio eller tv har väl hört om alla förseningar och inställda tåg idag som så många andra dagar, så här sitter jag hemma hos mamma och pappa och kommer inte tillbaka till Örebro ikväll. Tänker inte ens försöka ta ett senare tåg än det jag skulle ha åkt, är nog totalt meningslöst kan jag tänka mig. Försöker i morgon istället och tänker vad skönt att jag slipper sitta fast på ett tåg i 10 timmar!
Malin

Aj

2010-02-17 @ 15:14:44

Det där gjorde ont att läsa!
Men vad vet jag, jag vet inte hur läget är egentligen, jag bara tror att det är på ett visst sätt...

Malin

Lunchpaus

2010-02-16 @ 11:55:43

Man får ta en paus efter några timmars pluggande, så nu hamnade jag här och framför tv:n en liten stund. Passar även på att vara med och tävla lite här, håll tummarna för att jag vinner och gå inte in där och var med, då minimeras ju mina chanser att vinna ännu mer;)

Malin

Great

2010-02-15 @ 20:55:06

Gött med en första och fjärde plats, jag gillart!! :D

Nu inväntar jag herrarnas skidåkning, ska de inte börja snart?!

Letar lite "ny" och bra musik, har ni några bra tips? Kan vara en artist/grupp, en viss låt, ett album, gammal som ny musik. Lyssnar på det mesta så kom igen nu och ge mig lite tips!

Malin

Jag lovar det är roligt!

2010-02-15 @ 15:42:37

Ja det är jätteroligt att sitta och plugga inför tentan, all denna kunskap som jag verkligen känner att jag kommer ha användning av i mitt kommande yrke bara matas in i hjärnan!
Eller vad säger ni andra som också sitter och pluggar till tentan den här veckan?

Fast jag känner mig rätt lugn, ingen panik här inte.

Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0