Jag lever

2009-11-17 @ 10:28:55

Jag har fortfarande inte riktigt hittat tillbaka till att vilja blogga, så jag skriver bara lite kort så ni vet att jag lever.
Går till praktiken för att jag måste, det är okej att gå dit, men inte mycket mer. jag  får inte göra nånting, har knappt träffat några patienter och sitter mest med på en massa tråkiga möten.

Nåt jag är nöjd över just nu är pluggandet, nu har jag skrivit halva arbetet och känner mig duktig! Klasskompisar har ni några förslag på litteratur där det står om profesionellt förhållningssätt?!
Jag har lite svårt att hitta det nämligen! Hjälp mig snälla ni!

Nej nu ska jag göra nåt annat, ska inte va i Uppsala förrän 13, för alla patienter avbokar sina tider. Igår åkte jag dit och så hade alla tre patienter avbokat sina tider, så min handledare visade mig en dator och sa att jag kunde sitta där, kul att stirra på en dator utan att veta vad jag skulle göra!
Fick åka hem efter lunch alla fall, så jag slapp sitta och glo ännu längre.
Jag vill ju lära mig, inte bara sitta av tiden!

Malin

Det här med att blogga

2009-11-08 @ 18:03:54
Jag har kommit av mig med bloggandet, det är inte roligt just nu. Kanske kommer jag igång igen, kanske inte, ni får vänta och se!
Malin

I morgon gäller det

2009-11-05 @ 19:59:17

Håll tummarna för mig i morgon, jag ska tillbaka till praktiken då. Jag kanske ramlar ihop och dör, men det är smällar man får ta.  Fast jag tror nog jag ska överleva trots allt, ena handledaren tycker synd om mig och tyckte jag kunde komma till 10 istället för 8.30, fine by me! Det är väl inte värre än att jag får åka hem om jag känner att det inte funkar, men här hemma klättrar jag på väggarna eftersom jag känner mig för frisk för att bara vara, men fortfarande trött dock.


Malin

Det här med tid

2009-11-04 @ 13:29:08

När jag säger jag kommer snart så är det samma sak som inom en halvtimme, men i min brors värld är snart tydligen efter en och en halvtimme. Det är stor skillnad när det gäller såna viktiga saker som att äta lunch! Nu har jag snart skrumpnat ihop och dött av hunger bara för hans snart!
Okej jag är lite dramatisk, han är här nu och jag kan förhoppningsvis få lunch snabbt, en amerikansk, undrar vad det innebär!

Annars kommer det ner små söta snöflingor här, det gillar jag. Det piggar upp så här på tunghösten (ett nytt bra ord!)

Hörs!

Malin

Uttråkad

2009-11-03 @ 16:26:33

Vet ni hur tråååkigt det är att vara sjuk? Man blir ju inte direkt piggare av att har tråkigt! Men nu ska jag banne mig vinna över det här som intagit min kropp, fast jag får dåligt samvete för nu har jag smittat mamma och hon som har roliga saker hon ska göra i slutet av veckan. Fast om hon blir sjuk och dessutom får hög feber då är jag 100% säker på att det är svinisen som plågat mig i några dagar, yes då slipper jag vaccinera mig, så det finns ju nåt positivt med det här;)

Förrutom att försöka bli frisk så gör jag inte så mycket, drömmer om julen, om saker jag vill göra, saker jag vill pyssla med, ja sånt som gör en glad!

Om jag mår som idag i morgon så får jag faktiskt se till att plugga lite, fast jag började liite idag, bara genom att markera upp några sidor som jag får läsa igenom för att se om det står nåt användbart där.

Jag vill ja jul, snö och såna där dagar med tjock is på Mälaren, sol och korvgrillning!


(Bild: Caroline 2008)

Malin

-

2009-11-02 @ 16:47:30

Nu har jag helt plötsligt 38.8 i feber, jag som trodde jag var på väg att bli frisk, men nej kroppen tog bara en paus:/

Malin

Man mår som man mår

2009-11-02 @ 12:21:54
Så nu har jag legat halvdäckad hela långa helgen, jag har haft feber för första gången på ca. 7 år, vilket gör att jag misstänker att jag fått den där grissjukan. Men nu mår jag bättre igen, kan man bli "frisk" så snabbt efter den sjukdomen? Jag har ingen aning.
Jag har bokstavligt talat hostat sönder mig själv, dels halsen och dels någonting vid revbenen, kanske några muskelfästen, åtminstone har de gjort sjukt ont och det har varit en plåga att hosta. Men det har också börjat blivit bättre, hostan har lugnat sig och likaså det onda.

Nu måste jag bara lyckas få tillbaka lite ork, trodde det skulle gå bra idag, lyckades gå och duscha och klä på mig. Men sen helt plöstligt så börjar det susa i öronen och bli dimmigt, det var bara att ta sig till sängen snabbt och hoppas att det skulle gå över. Det lär dröja någon/några dagar till innan jag är tillbaka på praktiken, suck.

Jag hade lätt vunnit om jag varit med i en utklädningstävling så här i Halloweentider, jag hade inte ens behövt anstränga mig så blek som jag är, sorgligt!
Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0