Orörlig

2009-09-30 @ 17:49:55

Baah jag orkar inte, min rygg håller på att ta död på mig, jag är näst intill orörlig, hastiga rörelser är inte okej. Det var aningens jobbigt idag på praktiken, det fungerar inte så bra att försöka hjälpa någon högre upp i säng eller att resa sig från sängkant osv. när man knappt kan röra sig själv!
Men men jag ska inte klaga allt för mycket (bara lite), det finns ju de som har det värre, vilket jag ser exempel på varje dag på avdelningen!

För att muntra upp mig själv passar jag på att vara med i en liten tävling där en fin bok lottas ut, men nu får inte ni gå in och vara med i samma tävling bara, för då minskar ju chansen att jag vinner;) Jag lägger in länken för att få fler röster och självklart för att det är en fin och bra blogg!

Malin

Äventyr, ja tack

2009-09-29 @ 16:16:12

Jag är i stort behov av äventyr nu, eller ja att nåt nytt spännande ska hända åtminstone! Den här vardagslunken ger mig ångest och jag blir uttråkad, nåt måste hända! Det behöver egentligen inte vara något avancerat eller stort, bara nåt som inte händer var eviga dag! Det är nog hösten som talar inom mig, då blir jag alltid så här, lite nere, förstorar upp en massa saker som händer och jag stör mig på småsaker. Vilket i sin tur gör att jag får panik och behöver göra nåt annat för att det ska släppa.
 Please hitta på nåt roligt och bjud in mig att vara med!

Nej nu ska jag försöka lindra lite av vardagslunks/höstångesten och plugga lite :/Malin

Söndag

2009-09-27 @ 09:29:39

Hejsan!

Vette tusan vad jag ska göra idag, jo jag ska börja med att klä på mig, plocka i ordning lite och diska. Sen kanske jag tar med mig kameran ut, om det nu inte ser ut som att det vill börja regna inom en snar framtid.
Ska väl börja ta mig hemåt sen också, får ladda med några bra skivor så ska jag väl lyckas köra de 1.5 timmarna som det ungefär tar.
Så nu vet ni vilken spännande dag jag ska ha;)

Ha det bra!

Malin

-

2009-09-26 @ 18:53:57

Följ min blogg med bloglovin 
Det sparar så mycket tid för er, jag lovar;)

Malin

Mysfika

2009-09-26 @ 17:38:04

Jag har tänkt många gånger att det är jättemysigt att ta en fika på stan med bra människor, det är sådant man borde göra ofta, helst nån gång i veckan!
Det blev allafall några trevliga timmar med Elina och Bitta på Java, gott fika, massa praktikprat och roligt skvaller!:)
Mer sånt åt folket!

(Bild: Jag Island 2006)

Malin

Woho!

2009-09-26 @ 11:14:12

Ska snart upp på stan och kika runt en sväng. Sen ska jag träffa två av de bästa, Elina och Bitta för en mysig fika!:D(Bild: Jag 2005)

Jag känner att jag måste ta en sväng till Stockholm snart, jag saknar allt för många människor som håller till där nu förtiden!

Malin

För lite att göra

2009-09-25 @ 21:11:47

Hehe jag bara måste göra så här för att bevisa vilket bra minne jag har för ansikten och namn och så..

Ser ni hon tjejen i mitten? Ser ni vem det är?
Om inte så är det alla fall hon Moa som är med i idol nu;)
Vi hade samma hajk(som det hette då förtiden), räddningshajk på Vi Ungas rixläger 2003 i Sätra Brunn.
Hahaha nu vet ni!

Malin

I like!

2009-09-25 @ 19:20:36

Ny musik:)

Malin

Helg!

2009-09-25 @ 19:10:40

Skönt med lite ledigt, men vad fort veckorna går, snart är ju praktikperiod 1 slut : / Just nu har jag ingen lust att börja pendla till Uppsala, jag vill va kvar på lasarettet i Enköping! Men det blir nog bra när jag väl kommit till Uppsala också!

Nu är jag alltså i Örebro sen ca. 2 timmar tillbaka, ikväll ska jag bara vara och ta det lugnt.
Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av helgen, träffa Bitta och Elina nånting hoppas jag åtminstone, bestäm som sagt en tid och plats så kommer jag;)
Jag ska ta en sväng på stan och kika lite också, lite inredning behöver kollas på, det är ett måste! Åhh vet ni igår hittade jag det finaste skåpet, men det kostade liite för mycket för mig just då. Finns det kvar nästa gång jag kommer tillbaka måste jag bara ta hand om det stackars ensama skåpet, men det finns nog inte kvar då så jag behöver inte oroa mig!

Ha en skön fredagkväll!

Malin

Seg

2009-09-23 @ 15:53:51

Känner mig lite småseg just nu, lite varningförförkylningpåintågande seg, men nej jag har inte tid eller lust att bli sjuk nu heller, ska till Örebro i helgen nämligen. Det är dags för blommorna att flytta tillbaka dit så de kan kolla till lägenheten när jag inte är där, lugn bara lugn de är inte så beroende av vatten särskilt ofta så de ska nog överleva till jag kommer tillbaka nästa gång!

Nån som vill umgås med mig då i helgen?

Malin

Ursäkta röran..

2009-09-22 @ 15:25:20

..men jag bygger som sagt om, nu har jag kommit så där långt och vill spara för säkerhetsskulle för det är alltid drygt att börja om från början om nåt galet händer! Jag jobbar på att fixa så ni kan läsa lite lättare och lite andra grejer!

Malin

Skönt

2009-09-22 @ 13:32:03

Fick sluta tidigt idag bara för Kristina var på utbildning hela dagen och Emma skulle iväg på en annan på eftermiddagen, så jag ska passa på att försöka plugga lite. Försöka går ju alltid, fast nä jag ska faktiskt göra nåt idag också, börja skriva grunden för arbetet åtminstone, har inte mycket till källor än nämligen för jag har inte ens letat!

Ska göra ett försök att fixa bloggen lite också, det är dags nu känner jag, jag vet redan på ett ungefär hur jag vill att det ska se ut, kanske det blir så eller kanske inte, det återstår att se! haha

Ha det bra!

Malin

Vad är det här?!

2009-09-21 @ 17:35:26

Kolla in det här huset, eller snarare det som är utanför huset, hur tänkte dem när de ställde dit en massa JÄTTEÄPPLEN i trädgården, ni bara måste gå inte och titta och sen berätta vad ni tycker om det! Snyggt eller fult? Jag säger bara, fy sjutton vilken dålig smak vissa människor har!

Nej nu måste jag gå och äta, jag blev hungrig av att se de där äpplena;)

Malin

Det kan ju inte alltid bli som planerat!;)

2009-09-20 @ 19:47:35

Haha dopet idag är nåt man aldrig kommer glömma!:P Det började med att Eskil var hungrig så han började skrika en massa så Nina fick gå och mata honom, det gick bra eftersom de envisas med att ha gudstjänst samtidigt som dopet.
Men alla fall så passar storebror Volmar då på att gå förbi bordet där det stod en glasvas med blomma i, kannan med dopvattnet och dopljuset och putta omkull det, Sören som satt bara nån meter ifrån han inte ens reagera innan allt låg på golvet! Det roligaste var att Nina som var i rummet bredvid tänkte som första tanke att det var Sören som gjorde något hehe!
Roligt avbrott så där mitt i, dessutom så körde damen som skulle spela psalmerna sitt eget race och började spela på fel psalm så prästen fick säga till henne! Hon kanske var trött och ville hem snabbare och hoppade därför över lite av;)
Sörens enda kommentar om Volmars halvvilda färd genom kyrkan vara bara att han undrar om Volmar har damp eller adhd! Okej det är kanske inte nåt man ska skämta om, men just i den situationen var det himla skoj!;)

Hade jag gått och röstat i kyrkovalet så hade jag lätt röstat på nån som ville införa att barn ska få springa fritt i kyrkan och göra vad de vill, förstå vad mycket roligare det skulle bli att gå på gudstjänst då:D


Malin

Nu

2009-09-20 @ 09:13:50

Nu ska jag hämta in katten och sen ta en promenad i det fina vädret, ska nog passa på att rasta kameran lite, jag känner att den behöver komma ut lite;)

Sen ska jag invänta att jag ska hämta Caroline och Henrik vid tåget och så blir det dop sen!:D

Malin

Om

Min profilbild

Malin

RSS 2.0